Diğer

Diğer

Trabzonspor kazanır mı?

Akhisar Belediyesi – Trabzonspor

Öncelikle Volkan olayından başlamak istiyorum.

Ne yazık ki Avni Aker’in tribünleri bireysel anlamda çok küfürbaz dolu. Benim oturduğum kapalı tribünü adeta barut fıçısı gibi.

Özelklikle Trabzonlu futbolcuların adeta yanlış hareketi kollanır gibi. Hemen anında

küfürler savruluyor. Bunlardan Teknik direktörde payını alıyor. Tribünlerin bu hali gelecek adına beni korkutuyor. Bir mağlubiyette bu tribünlerin halini kestirmiyorum. Allah korusun.

Volkan’a yapılan küfürler bireyseldir. Elbetteki doğru değildir. Ama Volkan’ın da bunları duymaması gerekirdi.

Toplu bir küfür olsa da sahayı terketse bir nebze anlarım. Ama böyle sahayı terketmenin profesyonel bir futbolcu adına izahı olamaz. Volkan da en az küfür edenler kadar yanlış yapmıştır. Neyseki bir şekilde tatlıya bağlandı şimdilik.

Gelelim Trabzonspor’un futboluna..

Evet sahada göze hoş gelen bir futbol yok ama, kazanmak için mücadele veren bir takım var. İşte bu takım Avrupada oynadığı 6 maçta bir beraberlik, 5 galibiyet almıştır. Attığı 13 gole karşılık da kalesinde 3 gol yemiştir.

Bunlar geçen sezon yerlerde sürünen bir takım için bu sezon başı önemli sonuçlardır. Trabzonspor 6 Avrupa, 2 de lig olmak üzere oynadığı 8 maçta sadece Beşiktaş’a yenildi.

O maçtada Mustafa hocanın oyuncu tercihlerinin ne kadar etkili olduğu Adrian’ın son maçlarda attığı ve attırdığı gollerle ortaya çıkmıştır. Adriansız bir Trabzonspor asla düşünülemez. Beşiktaş maçında sahada oplmamasını hala daha anlamış değilim. Trabzonspor’da  Adrian, Henrike, Aykut Akgün şu ana kadarki en başarılılar.

Hele Henrike’nin performansı gerçekten düşündürücü. Mustafa hoca  ona büyümü yaptı bilinmez. Geçen sezonlar çok kilolu idi. Sahada varlığı yokluğu belli değildi. Ama bu sezon bir başka kimlikte oynuyor. Sahanın her alanında o var.

Şu sıralar herkes santrafor arayışında ama bana göre bu takıma kesinlikle öncelikli olarak bir solbek lazım. Bosinwa’yı görmeden sağbek için bir şey söylemiyorum. Ama Zeki de benim istediğim performansta değil.

Sol beke alınacak bir futbolcu Olcan’ı da tekrar eski yerine döndürür ki, o zaman daha etkili ve de organizeli atak geliştiren bir Trabzonspor izleriz. Maoluda iyi bir futbolcu.. Zamanla daha etkili olacaktır. Zokora da lider özelikte oynuyor.

Sonuç:

Trabzonspor’un kulüp iç bünyesinde her ne kadar sorunlar varsa da sahadaki takım bana iyi işaretler veriyor. Göze hoş gelen fuıtbol yok ama kazanan bir takım var. Kazandıkça da kendine olan güven artacaktır. Gekas’sız Akhisar geçen sezona göre iyi değil. Bordo mavililerin bu deplasmandan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum. (Tahmin:2)

Beşiktaş- Gaziantepspor (Tahmin:1)

Eskişehirspor- Galatasaray(Tahmin:%55:0  %45:2)

Fenerbahçe- Sivasspor (Tahmin:%60:1 %40:2)

Karabükspor- Gençlerbirliği (Tahmin:%60:1 %40:0)

Kayserispor- Elazığspor (Tahmin:1)

Antalyaspor- Bursaspor (Tahmin:%60:0  %40:2)

Rizespor- Kayseri Erciyes (Tahmin:1)

Torku Konyaspor- Kasımpaşa (Tahmin:2)

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR