Trabzonspor İstanbulspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor İstanbulspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün ayrıntılar haberimizde.

Trabzonspor İstanbulspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak. Trabzonspor İstanbulspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar.

Trabzonspor İstanbulspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bugün (22.01.2022 Pazar) Akyazı Stadında oynanacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Mustafa Savranlar yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Ayberk Demirbaş olacak. Saat 19:00’da başlayacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Karşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım sistemi ile anbean takip edebilir. Maç öncesi stat önü, maç sonu stat önü ve karma alandan Haber61 TV’den yapılacak canlı yayınlarla maçın nabzını tutabilirsiniz. 

HABER61 TV’Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Abdülkadir, Bakasetas, Trezeguet, Djaniny (Yusuf), Gomez

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet, Duhan, Muammer, Rroca, Emir, Topalli, Ethemi, Eze

Trabzonspor ile İstanbulspor bugün kadar 26 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda 12 kez Trabzonspor, 7 kez İstanbulspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 7 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Trabzon2da oynanan 12 karşılaşmada 5 kez Trabzonspor, 3 kez İstanbulspor kazandı. 4 müsabaka beraberlikle sona erdi. 

İki takım en son 05.08.2022 tarihinde İstanbul’da karşılaştı müsabakayı 2-0 Trabzonspor kazandı. Trabzonspor son maçında Türkiye Kupasında deplasmanda Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederken İstanbulspor ligde son maçında deplasmanda Ümraniyespor’u 2-0 mağlup etti. 

İstanbulspor'u ağırladığı son dört Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (2G 2B), bu karşılaşmaların üçünde kalesini gole kapattı.

Trabzonspor ile karşılaştığı son sekiz Süper Lig maçını kazanamayan İstanbulspor (2B 6M), bu sezon en üst ligde boy gösteren rakipleri arasında devam eden en uzun galibiyet hasretini bordo-mavililer karşısında yaşıyor.

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını gol yemeden kazanan Trabzonspor, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son 2010/11'in son dört iç saha karşılaşmasında yaşadı.

Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Ümraniyespor'u 2-0 mağlup eden İstanbulspor, en son Ağustos 2003'te üst üste iki dış saha ziyaretinden kayıpsız döndü.

Süper Lig'deki son beş maçının üçünü kazanan Trabzonspor (2M), bu galibiyetleri kalesini gole kapatabildiği karşılaşmalarda aldı. Bu dönemdeki iki mağlubiyetinde dokuz gol yiyen bordo-mavililer, bu sezon puan bıraktığı dokuz mücadelede kalesinde 22 gol gördü (ortalama 2.4).

Süper Lig'deki son dört maçında 7 puan toplayan İstanbulspor (2G 1B 1M), bu sezonki ilk 14 lig karşılaşmasında kazandığı puanı geride bırakmayı hedefliyor (8 puan; 2G 2B 10M).

Bu sezon evinde oynadığı Süper Lig maçlarında en fazla gole kapama yapan (7 maç) ve en az gol yiyen (4 gol) takım Trabzonspor. Sezonun ilk yarısında İstanbulspor'dan (3 maç) daha fazla deplasman maçını gol atamadan tamamlayan tek ekip ise Hatayspor'du (6 maç).

Süper Lig'e geldiği 2019/20'den bu yana en fazla takıma gol atan iki oyuncudan biri olan Anastasios Bakasetas (19; Anthony Nwakaeme ile eşit), bu sezon ligde kaydettiği beş golle takımına 7 puan kazandırdı.

Trabzonspor forması giyen Trezeguet'nin Süper Lig kariyerinde karşılaştığı sekiz İstanbul takımı arasında filelerini havalandıramadığı iki ekipten biri İstanbulspor (İstanbul Başakşehir ile birlikte).

Geçen hafta Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta hem gol atan hem de asist yapan Valon Ethemi (1 gol & 1 asist vs Ümraniyespor), bu sezon İstanbulspor formasıyla çift haneli gol katkısı sayısına ulaşan ilk isim oldu (10; 7 gol & 3 asist).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler