Trabzonspor Kasımpaşa maçı için İstanbul'a gitti. 3 Ekim 2007

Trabzonspor, 5 Ekim Cuma günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maç için uçakla İstanbul'a gitti.

Trabzonspor Kasımpaşa maçı için  İstanbul'a gitti. 3 Ekim 2007

Trabzonspor, 5 Ekim Cuma günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maç için uçakla İstanbul'a gitti.

22 kişilik futbolcu kadrosuyla İstanbul'a giden bordo-mavili takımda, sakatlığı bulunan Ersen Martin, hastalıktan yeni kurtulan Jabi ve kart cezalısı Ayman bulunmuyor. Diğer kart cezalısı kaptan Hüseyin ise moral vermek amacıyla kafileyle birlikte İstanbul'a gitti.

Trabzonspor, bugün ve yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanlarla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

-UMUT: ''3 PUAN İÇİN GİDİYORUZ''-


Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, Kasımpaşa deplasmanında 3 puan için gittiklerini söyledi.

Umut Bulut, 3 haftalık bir kazanamama döneminin ardından Konyaspor karşısında galip geldiklerini belirterek, ''Kasımpaşa maçıyla bunu devam ettirmek istiyoruz. Zor bir lig oynuyoruz. Herkes herkesi yenecek güçte. Kasımpaşa maçı da zor olacak'' dedi.

Kasımpaşa'da teknik direktör değişikliği de yapıldığını hatırlatan Umut Bulut, ''Daha farklı bu maça hazırlanacaklar. Biz oraya 3 puan için gidiyoruz. İnşallah 3 puan alıp Trabzon'a döneriz'' diye konuştu.

-FEDERASYON, HÜSEYİN VE AYMAN'I CEZALI SAYDI-


Futbol Federasyonu Hüseyin ve Ayman'ın henüz tescil edilmeyen Sivasspor maçında gördüğü sarı kartları geçerli saydı. Böylece geçen hafta Konyaspor maçında 4. sarı kartlarını gören oyuncular, Kasımpaşa karşısında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Kulüp İdari İşler Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, Hüseyin ve Ayman'ın ligin ilk haftasında tescil edilmeyen Trabzonspor-Sivasspor maçında birer sarı kart gördüklerini belirterek, şöyle konuştu:

''4 sarı kart gören oyuncular bildiğiniz gibi cezalı konumuna düşüyorlar. Konyaspor maçında gördükleri sarı kart ile her iki oyuncu da 4 sarı karta ulaşmış oldu. Futbol Federasyonu'na 'henüz Sivasspor maçının sonucunu tescil etmediniz ama bu maçta görülen kartların geçerli olup olmadığı bilgisini verirseniz kart gören oyuncuların durumlarını ona göre değerlendireceğiz' şeklinde yazı yazdık. Dün akşam da Futbol Federasyonu'ndan Sivasspor maçında görülen kartların geçerli olduğunu bildiren yazı geldi. Dolayısıyla oyuncularımız Hüseyin ve Ayman cezalı konumuna düştüler.''

Tahkim Kurulu'nun maçın tekrar oynanması yönündeki Federasyon kararını bozduğunu ifade eden Çuvalcıoğlu, ''Bu şartlarda maç ya Trabzonspor yada Sivas lehine edilecek. Bu kartların da geçerli olması gayet doğal'' dedi.

Çuvalcıoğlu, Ersen Martin'in attığı golün ise ancak Trabzonspor lehine tescil edilmesi halinde geçerli olacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor