Trabzonspor için yazılan golcü için Galatasaray harekete geçti

Galatasaray, Dnipro-1'de forma giyen ve Trabzonspor için de yazılan 25 yaşındaki golcü Artem Dovbyk için girişimlere başladı.

Trabzonspor için yazılan golcü için Galatasaray harekete geçti

Genç bir golcü arayışlarını devam ettiren Galatasaray aradığı ismi Ukrayna'da buldu. Sarı-kırmızılı yönetim, Dnipro-1'de forma giyen 25 yaşındaki Artem Dovbyk için harekete geçti.

Ukrayna basını, daha önce Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen golcü futbolcunun, 3 milyon euro'ya imza atmaya hazır olduğunu yazdı.

Yeni bir sözleşme imzalamak istemeyen ve kulübü Dnipro'ya para kazandırmak isteyen Ukraynalı golcünün gelecek olan tekliflere sıcak baktığı ifade edildi.

28 MAÇTA 19 GOL - 5 ASİST

Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Dovbyk, bu sezon 28 maçta 19 gol ve 5 asistle dikkat çekti. Dovbyk oyunda çok yönlülüğü ile dikkat çeken bir bir oyuncu. Ana mevkisi santrafor olan Dovbyk'in sağ kanat ve forvet arkası görev yaptığı da biliniyor.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

25 yaşındaki oyuncunun güçlü fiziği de göze çarpıyor. Ukraynalı futbolcu 1.89'luk boya sahip. Oyuncunun piyasa değeri ise 10 milyon Euro.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler