Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 15. Haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bugün (24.12.2022 Cumartesi) Akyazı Stadında oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Suat Arslanboğa olacak. Saat 19:00’da başlayacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek. 

Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Müsabakayı Haber61 Canlı Anlatım sistemiyle anbean takip edebilirsiniz. Ayrıca Haber61 ekibinin maç öncesi stat önünden maç sonu stat önü ve karma alandan Haber61 TV’den yapacağı canlı yayınlarla maçın nabzını tutabilirsiniz. 

HABER61 TV’Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Hamsik, Siopis, Bakasetas, Visca, Trezeguet, Umut

FENERBAHÇE: Altay, Szalai, Gustavo, Serdar, Ferdi, Crespo, Arao, Lincoln, İrfan Can, King, Batshuayi

Trabzonspor ile Fenerbahçe bugüne kadar 132 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda 42 kez Trabzonspor 50 kez Fenerbahçe kazandı. 40 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Trabzon’da oynanan 59 karşılaşmada ise 26 kez Trabzonspor, 18 kez Fenerbahçe kazandı. 15 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. 
İki takım en son 06.03.2022 tarihinde İstanbul’da karşılaştı ve müsabaka 1-1 beraberlikle sona erdi. Trabzonspor son maçında Samsunspor’u 3-0 mağlup ederken Fenerbahçe İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. 

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Fenerbahçe'yi konuk ettiği son dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Trabzonspor (1M), daha önceki 17 iç saha karşılaşmasında aldığı galibiyet sayısını geride bıraktı (2G 4B 11M).

Trabzonspor ile oynadığı son 11 Süper Lig maçının ikisini kazanan Fenerbahçe (6B 3M), bu galibiyetlerin ikisini de 2020/21 sezonunda aldı. Bordo-mavililere rakip olduğu son 14 maçta da gol sevinci yaşayan sarı-lacivertliler, bu rekabetteki en uzun serisini sürdürmek istiyor.

2022 senesinde Süper Lig'de Beşiktaş'ın (14) ardından en fazla beraberlik alan takım konumundaki Trabzonspor (13), son beş lig maçının dördünden eşitlikle ayrıldı (1G).

Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, bu sezon üst üste üç dış saha galibiyeti alan ilk takım olmak istiyor.

Süper Lig'de maçın oynandığı haftaya lider giren takımlara rakip olduğu son üç karşılaşmayı kazanan Trabzonspor, daha önceki 13 maçlık süreçte aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor (4G 2B 7M).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor