Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen "Küçük hataları görmeyince başarı gelecektir"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Haber61 TV'ye konuştu.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen "Küçük hataları görmeyince başarı gelecektir"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, takımın son durumunu değerlendirdi ve taraftarlara çağrıda bulundu.

Sürmen konuşmasında "Geçen sene 8. Şampiyonluk hem futbolla hem taraftarın ve tüm Trabzonspor’un bugüne kadar hizmet vermiş ve hizmet verecek olan herkesin bir arada çalışmasıyla ve değerli hocamız ve başkanımızın emeğiyle bir şampiyonluk geldi keyifli de kutladık. Zirvedeyken aşağıya bakmak zordur. Yeni bir yıl yeni bir planlama. Bu planlama içinde yeni bir takım oluşturuldu. Bu yeni takımın oturmuş oynamasını beklemek tabii ki doğru değil."

"Yeni oyuncuların kendilerini göstermesini beklerdik tabii ki de ama olmadı. Taraftarın yapacağı şey haklı sitem yapacak ama bunu başka yere çekmeyecek. Biz neden eleştiriyorsunuz demiyoruz. Dozunu kaçırmayın diyoruz. Bu sene lig zor. Onların da aldıkları oyuncular tutarsa milli ara sonrası zevkli maçlar izleyeceğiz. Trabzonspor’un hedefi her yıl şampiyonluktur. 2011’den sonra gelen bu şampiyonluk toplumu biraz daha sakinleştirmesi lazım. Küçük hataları görmeyin. Başarı gelecektir."

"Başkanımızla hem hocamızla hem as başkanımızla sık sık görüşürüz. Başkanım biraz hastaydı ama telefonla görüştük. Görevimiz bu. Arkada ne oluyor konusunu çözmek. Basit hatalar varsa düzeltmek. Trabzonspor’u bekleyen büyük bir tehlike görmüyoruz. Yeter ki kenetlenelim."

"Kongreler zamanı geldiğinde yapılır. Bugün başka şeylerle uğraşıp kulübün başarısının önüne geçmek isteyen bir takım söylemler doğru değil. Hocamız gelsin mi, gitsin mi… bunlar doğru değil."

"Bu takımlar Trabzonspor’dan aşağı veya yukarı takımlar değil. Trabzonspor standardı takımlar. Yeni transferlerin uyumu sağlanmış olursa galibiyet alınacağını düşünüyorum. Ne kadar iyi oynarsanız oynayın bazen şanssızlık yakanızı bırakmaz. Taraftarımıza ısrarla sağduyu çağrısı yapmamızın nedeni bu şanssız durumda takımızın yanında olun. Bizim bordo mavimiz var başka renklere aşık olamayız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor