Haber61

Haber61

Trabzonspor Büyüktür!!!

Hani Karadeniz"in parlak zekalı insanları bir pankart açmıştı hatırlar mısınız?

61>34 diye.

Yani Trabzonspor, İstanbul takımlarından büyüktür demek istiyordu.

Peki ne oldu da biz büyüklüğümüzü tartışmaya başladık?

Kim ne yaptı da böyle saçma fikirler aklımızı kurcalamaya başladı?

Beyler bunu kafanıza sokun ki TRABZONSPOR BÜYÜK BİR KULÜPTÜR. TÜRKİYE"NİN 4. BÜYÜĞÜ DEĞİL, 4 BÜYÜKLERİNDEN BİRİSİDİR.

Şimdi ne farkı var diye soracaklara cevap olsun ki, 4. büyük demek bizden önce bizden büyük 3 takım var demektir. Biz ise 4 tane büyükten birisiyiz.

 

Kısacası biz büyüğüz arkadaş…

Sonuç olarak Trabzonsporluluğundan şüphe duymadığım en fanatik insanlar bile bu tartışmaya dahil olduysa bunun nedenlerini de araştırmak gerekir.

Bakınız kim kendi özelliğini yok sayarsa diğerleri de o özelliği o kişide görmez. Yani biz büyük değiliz diyorsak kimse bize büyük demez.

Büyük camialar büyük kafalarla, büyük fikirlerle yönetilir. İşte Trabzonspor"un eksiği de budur.

 

Trabzonspor"da büyük düşünen yönetici kıtlığı hatta yokluğu Trabzonspor"u tartışılır hale getirmiştir.

Bugün Fenerbahçe takımının İstanbul da ileride değerlenebilecek taşınmaz mülk ve arazi alması büyük düşünen insanların eseridir.

Roberto Carlos da bunun diğer bir örneğidir.

Bugün Trabzonspor"un TV kanalı sahibi olmaması küçük düşünen, günde yaşayan, geleceği görmeyen kişilerce yönetildiği anlamına gelir.

Transfer de yetersizlik, 5 – 10 kuruşun hesabını yapmak da bunun başka bir örneğidir.

 

Bu Trabzonspor"un değil, onu yönetenlerin küçüklüğüdür.

Trabzonspor"un aldığı neticeler camianın ve takımın büyük takım olmamasından mı yoksa yönetici zafiyetlerinden mi kaynaklandığına dair bir anket yapsalar cevabın ne olacağı herkes tarafından bilinmektedir.

Unutulamamalıdır ki küçük kafalardan küçük fikirler çıkar. Büyük fikirler ise camianın büyüklüğünü kanıtlar.

O zaman sorunun çözümü büyük düşünen yöneticilerden geçmektedir. Yani Trabzonspor özelliğini yitirmemiştir. Bu yüzden kimse Trabzonspor"un büyüklüğünü tartışmasın. Kimse bizi silmeye çalışanların eline koz vermesin.

 

Dip not: Transfer sezonu 1 hafta uzatılmış. Trabzonspor yönetimi transfer yapmak istiyormuş vs vs … Ancak Sayın Ersun Yanal transfer hakkında yorum yaparken transfere kendi bile inanmıyordu.

Belki transfer yapılabilir. Giderayak kaliteli transfer bile olabilir. Ancak dünya yıldızı değil kainat yıldızı bile olsa (ki olmaz ya) bu yönetim Trabzonspor"a ihanet etmiş ve zarar vermiştir. 9-10 Şubat 2008" de veremedikleri hizmetlerden dolayı cezalandırılmalıdırlar. Lütfen transferler (yaparlarsa eğer) ve stat projesi aklınızı karıştırmasın.

 

 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.