Haber61

Haber61

Trabzonspor Bitmiştir

Herkes Trabzonspor"un sorununun ne olduğunu anlamaya çalışırken ve herkes bu bataktan nasıl kurtulacağını düşünürken aynı zamanda yönetim adı verilen yönetemeyen insan topluluğu bunları aklının ucundan bile geçirmezken bazı Trabzonspor taraftarları internet üzerinden şu ilanı birbirlerine gönderiyor.

 

GAZETE İLANI...
DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ, CANIMIZ, CİĞERİMİZ, ANAMIZ, BABAMIZ, KARDEŞİMİZ, ABİMİZ, ABLAMIZ, HERŞEYİMİZ...
TRABZONSPOR' UMUZ HAKK"IN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR…
CENAZESİ YARIN İKİNDİ NAMAZINA MUTEAKİP KALDIRILACAKTIR...
TÜM SEVENLERİ VE DİN KARDEŞLERİMİZE DUYRULUR...

 

Herkeste bir çözüm önerisi var. Herkes bir yol gösteriyor. Öze dönelim çağrısı yapılıyor, Trabzonlu çocuklar oynasın diyorlar, bu formanın hakkını verirler diyorlar. Beyler sayın bakalım son maçta kaç tane Trabzonlu vardı sahada. Tayfun, Hüseyin, Gökdeniz, Barış, Ergin Keleş, Adnan bir de sakat olmasaydı kaleci Tolga… Alın size 7 tane oynayan Trabzonlu bunlardan Gökdeniz – Barış ikilisini çıkarın geri kalan 5 ini hangi 2. lig talkımında oynatırsınız soruyorum size. İşte istediniz döndük öze. Ama biraz daha dönersek biz de döneceğiz tersine.

 

Son günlerde 2 tane çok güzel demeç duydum ama bunların da eksiği vardı. Önce Sayın Ersun Yanal şampiyonluk istiyorsak taraftarın kadroyu ezbere sayması gerektiğini söyledi. Doğrudur ve sonuna kadar da haklıdır Sayın Yanal, ancak bunun yanında taraftar yönetimi de ezbere saymalıdır. Hangimiz reklam peşinde koşan başkan, asbaşkan ve basın sözcüsü dışında yönetici tanıyoruz? Yok, tanımayız, çünkü bu reklam pastasından ufak yöneticiler pay alamaz. Bir düşünün bakalım bundan önce mevcut Trabzonspor başkanı, asbaşkanı, basın sözcüsünü Trabzon dışından kimler tanıyordu? Eğer cevabınız varsa söyleyin bizde bilelim.

 

Maçtan sonra Fanatik gazetesinin manşeti “Beyler! Giydiğiniz forma Gaffur'un pijaması değil!” şeklindeydi. Ne kadar güzel anlatıyor olayı değil mi? Trabzonspor forması bu lig de kalır diyorlar ya, inanmayın yalan. Formayı giyenler ne taşıdığını bilmediği sürece bu takım bir alt kümeye düşer bir daha da çıkamaz.

 

Şimdi iş dönüp dolaşıp Sayın Ersun Yanal"ın başına patlar. Tüm sorumlu olarak başı istenir birilerince. İşte Trabzonspor"da çalışmanın da zorluğu buradadır. Hani derler ya ne kadar ekmek o kadar köfte. Trabzonspor"un da köftesi bu kadar çıkar. Buraya Lippi de gelse Morinho da gelse köfte bu kadardır. Bu nedenle sakın hocanın kellesini istemeyin. Gerçi istenecek kelleler çok ama onlarında ecelleri geldi zaten. Şubat ayında Trabzonspor için birer ölü olacaklar.

 

Sayın Albayrak skor 1 – 2 olduğunda sahayı terk etmiş. Kendisinin sıcak koltuktan kalkıp kalkamayacağını çok merak ediyordum. Gerçi Sivasspor maçında hava soğuk da değildi ama bir türlü hakemlerle görüşmeye gitmemişti. Peki neden kalktı ve kaçtı. Hani kaptanlar gemiyi en son terk ederdi. Hani batarsa da birlikte batarlardı. Bu yönetim biçimi dünyanın hiçbir yerinde yoktur beyler. Bir şirket böyle yönetilmez. Sayın Albayrak kendi ortağı olduğu şirketlerin birisini 3 yıl boyunca böyle yönetseydi acaba ne olurdu çok merak ediyorum. Benim bildiğim şirketler büyümek içindir. Ama Sayın Albayrak karıştırmış olsa gerek ki Trabzonspor"u giderek küçültüyor.

 

DİP NOT: Son günlerde televizyonlarda sıkça dönen bir reklam var, ayrıca aynı reklam Ankara"nın önemli yollarının üzerinde billboardlara afiş olarak asılmış. Birileri bu ülke için çalışıyormuş ve ismini şanlı bayrağımızdan almış. Albayrak Holding 55. yılını kutluyormuş vs vs… Ben 6 yıldır Ankara"da yaşadığıma göre ve 5 yıl önce aynı Holding yarım asrını tamamladığına göre 5 yıl önce bu kuruluşun reklamlarını ben neden görmedim? Hadi ben görmedim televizyonda neden bu tarz reklamlar dönmedi hiç?  Sizin bir şirketiniz olsa 50. yılını mı yoksa 55. yılını kutlarsınız? Ya da daha düzgün sorayım sizin şirketiniz olsa sizi kimse tanımadan mı yoksa tüm Türkiye tanıdıktan sonra mı reklam yaparsınız? İşte Trabzonspor yöneticisi olmanın balı kaymağı da budur.

 

İnternet üzerinde dolaşan bir şiiri eklemek istedim bakalım hoşunuza gidecek mi?

 

Oldu Trabzon"a Başkan
Bizim Albayrak Nuri
Kahretti taraftari
Geldiği günden beri


İki yıldız bir stat
Onun meşhur sözleri
Parasızlıktan sebep
Dondurdu transferleri

 

Mecbur değilsin Nuri
Bırak artik bizleri
Trabzon senin neyine
Git yönet şirketleri

 

Bir acemi ordusu
Nuri avaneleri
Saymakla bitirilmez
Yediği naneleri

 

Nuri yönetiminin
Sayılı son günleri
Allah tekrar etmesin
Yaşanan bugünleri

Kaybettik değerleri
Senin sayende Nuri
Cenneti de satardın
Olsaydın orda Huri

 

                        Trabzonspor sevdalıları

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.