Trabzonspor bayramlaşmasında neler yaşandı? Hangi futbolcu taraftardan gömleğini istedi?

Trabzonspor Kurban Bayramı'nın 3. gününde taraftarı ile kendi tesislerinde buluştu. Salı günü saat 15.00'da başlayan etkinliğe Trabzonspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular tam kadro katılırken, taraftarın da ilgisi büyüktü. Taraftarlar Başkan Ağaoğlu, Teknik direktör Ünal Karaman ve futbolculara yoğun ilgi gösterirken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Canlı yayınlanan bayramlaşma törenininde taraftarların Haber61 canlı yayınına yoğun ilgisi vardı. Bir çok taraftar duygularını Haber61 mikrofonlarına aktarırken, biribirinden ilginç görüntüler de ekranlara yansıdı. 7'den 70'e tüm taraftarlar kameralar aracılığı ile sevdiklerine ve futbolculara mesaj gönderdi. En ilginç bölüm ise bir taraftarın canlı yayında Trabzonspor'un yeni transferi Donis Avdijaj'a yaptığı çağrıydı. Genç taraftar Avdijaj'ın kendi gömleğini çok beğendiğini söylediğini belirtip "Gömleğimi çok beğenmiş, bana ulaşırsa ona vereceğim" ifadelerini kullandı. İşte bir birinden ilginç röportajlarla Trabzonspor camiasının bayramlaşması...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar