Trabzon'un göbeğinde Trabzonspor bayrağı krizi! "Kime sordunuz?" deyip kesti

Trabzon'da belediye tarafından asılan Trabzonspor bayraklarını kesti.

Trabzon'un göbeğinde Trabzonspor bayrağı krizi! "Kime sordunuz?" deyip kesti

Trabzonspor'un dolu dizgin şampiyonluğa gittiği bu günlerde şehir bayraklarla donatılıyor.

Bu akşam saatşerinde de meydan parkı civarına Trabzonspor bayrakları asılıyordu.

Trabzon Büyükşehir belediyesi taraffından asılan bayraklar bir işyeri sahibi tarafından kesildi.

"Asarken kime sordunuz, hepsini keseceğim" diyerek alindeki bıçakla bayrakları kesen işyeri sahibine çevredekiler tepki gösterdi.

Daha sonra bayraklar belediye ekipleri tarafından toplantıldı.

AÇIKLAMA GELDİ

Olayın sonrasında bayrakları kesen işletmenin sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şöyle denildi;

Kliniğimizde gerçekleşen bayrak ipinin kesilmesi olayı Trabzonspor ile ilgili olmayıp izinsiz özel bir işletmeye zorla ve ısrarla yapılan muameleye karşı bir tepkidir. Müdahale nobranlığa, kabalığa ve nezaketsizliğe karşı gerçekleşmiştir. İşyeri sahibimiz sosyal medya yobazlarının basit bir kişisel hakkı gözetemeyecek kadar hakkaniyetten yoksun olmalarından üzüntü duymaktadır. Yine kendisi iyi bir Trabzonspor taraftarıdır. Ama herkesin herhangi bir takımın taraftarı olmak mecburiyeti bulunmadığını bilecek kadar da insandır. Şimdi lütfen sakin olunuz. Adil olunuz. Hukuk tarafında bulununuz. İyi dileklerimizle.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor