Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan Uğurcan sorusuna telefonlu cevap

Trabzonspor başkanı Ağaoğlu’ndan Uğurcan Çakır ve Abdullah Avcı açıklaması geldi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan Uğurcan sorusuna telefonlu cevap

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, Monaco maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Ağaoğlu Monaco maçı için şu ifadeleri kullandı "Bizim açımızdan son derece önemli bir maç. Puan almamız lazım. Beraberlik veya 3 puan gruptan çıkma adına işimizi kolaylaştıracak. 
Şartlar ne olursa olsun bu grubun en güçlü ve gruğ liderliğine aday takımı Trabzonspor. Şimdi önce kendi ligimize ağırlığımızı koyduk. Son 4 senenin hesabı yapıldığında çok güçlü bir Trabzonspor ortaya çıkıyor. Kendi liginizde basamakları sağlam çıktığınızda Avrupa ligine katılabiliyorsunuz. Bundan sonra Avrupa’da işiniz daha da zor.
Gruptan çıkmayı çok istiyoruz. Benim ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın inancı tam. Grup lideri olarak gruptan  çıkmak istiyoruz.
Şampiyonluk sonrası sendromu yaşadık.  Bu genelde yaşanır.
Sakatlıklar çok canımızı yaktı."

Başkan Ağaoğlu, Uğurcan ile ilgili olarak gelen soruya elindeki telefonu ekrana göstererek “Türkiye’nin en iyi kalecisi dedi ve şunları söyledi “Sıkıntılı maçlar olabilir. Sıkıntılı dönemler olabilir. Bunlar oyuncunun değerinden bir şey kaybettiği anlamına gelmez. Uğurcan takım kaptanı. Milli takımın kalecisi. Trabzonspor’un en önemli değerlerinden birisi. Trabzonspor’u özellikle son 4 yıl, ki benim başlangıç dönemlerinden en önemli varlıklarından bir tanesi. “ ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı hakkında ise “Türkiye’de bir olgu var. Ve hiç bir şekilde tasvip etmediğim bir olgu. Bir yerde bir hata yapıldığında, arzu edilmeyen sonuçlar alındığın zaman değiştirelim. Hayır değiştirme diye bir şey söz konusu değil. Değiştirdiğiniz zaman yeniden başlarsınız. Yeniden başladığınız zaman aynı hatayı yapmayacağınız anlamına gelmez. Ama, hata varsa, eksik varsa düzelterek yola devam etme şansı olduğunuz zaman işte zaman kazanırsınız. Benim düşüncem bu”’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor