Haber61

Haber61

Trabzonspor barıştı


Rakip rakiptir. Trabzonspor rakip 2. Lig"den diye rakibini asla küçümsemedi. Fener”in Pendik faciasından Trabzon iyi dersler çıkardı. Bordo mavililer as kadrosuna yakının hatta genç Barış Memiş dışında tümünü sahaya sürdü. Tabi maç beklendiği kadar da zor olmadı. Trabzonspor savunma derinliğinde kontrollü, orta alanda pasa yöneldi.Forvette ise daha diri ve canlıydı.
Rakip dirençsiz çıkınca Trabzon işi rölantiye aldı. Oyunun hemen başında gelen gol ise, Trabzon”un işini daha da kolaylaştırdı. Dün Ceyhun orta anda takımını maestro gibi yönetti. Savunmadan paslar orta alana rahat geçirildi. Orta alanda Ceyhun ise pas bağlantılarını rahatça sağladı. Bunda Ceyhun"un ustalığının yanı sıra rakip oyuncuların da dirençsizliği nemli rol oyandı. Bordo mavililer topu kenarlardan iyi taşıdı. Derinlemesine ve dik paslarda da isabet sağladılar. Hücumda genişlik prensibini iyi uyguladılar. Maç ilk çeyrekten sonra adeta hücum savunma çalışması gibi geçti.Trabzon hücum etti, rakip Kırıkkale ise savundu. Rakip Trabzon kalesine kontrataklarla gelmeyi planladıysa da bunda başarılı olamadılar. Çünkü Trabzon orta alanda da rakibe baskı kurmayı başardı. Trabzon da bu maçta atacağı her gol kupada tur atlamak için avantaj sağlayacaktı,ancak çok gol kaçırdılar.Yani bu takım attığının 3 katını da kaçırdı. Bu maçta oynan futbolculardan Barış Memiş”e ayrı bir sayfa açmak gerek. Bu oyuncu sahada düşecek gibi duruyor ama topu aylağına aldımı gerçekten rakip savunmanın belası oluyor. Birebirde rakibi adeta düğümlüyor. Hızı mükemmel, tekniği üst seviyede, oyun zekası müthiş.Tek eksiği ise tecrübe. Ancak dün ilk kez ağabeyleriyle oynamasına rağmen acemilik çekmedi.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.