Trabzonspor Akyazı Stadı için flaş isim önerisi

Trabzonspor’un maçlarını oynadığı Akyazı’daki Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde yer alan stat için, Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi Erdal Atalay’dan flaş bir isim önerisi geldi. 

Trabzonspor Akyazı Stadı için flaş isim önerisi

Atalay, gelecek yıl Cumhuriyetin 100. Yılı olması dolayısıyla stadın isminin “100. YIL CUMHURİYET Stadı” olması önerisinde bulundu.

Trabzonspor Akyazı Stadı için flaş isim önerisi

Atalay konu ile ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Geçmiş aylarda Trabzon’da Akyazı Şenol Güneş spor kompleksi ismi üzerinde epey spekülasyon yapıldı bilen bilmeyen konuştu yazdı bilgi sahibi olmadan Fikir beyan ettiler... Bir kere bu stada Devlet yaptı ve henüz TS devri yapılmamış olup TS orayı yıllık kira ile kullanıyor... Bir kere bunu her kes bilsin. Stadın ismini Şenol Güneş’in bilgisi dışında Türkiye’de her şeye karar veren RTE tarafından verilmiştir ve bugünkü konjonktürde başkası tarafından değiştirilme şansı yoktur… Ayrıca Şenol hoca bu ismi istemedi sonra Tüm takım arkadaşlarım ve Trabzonspor’da oynayan Futbolcular adına bu kabul ediyorum demiştir… Aylar sonra bu konuyu gündeme getirmemin nedeni önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 yılını kutlayacağız bu güzel ve özel yılın anısına Şenol Güneş spor kompleksi içerisinde bulunan stadın isminin “100. YIL CUMHURİYET stadı” olarak değiştirilmesi için Tüm Trabzon dinamiklerinin TS Trabzon basının siyasi partilerin amatör spor kulüplerini Sivil toplum kuruluşlarının Trabzon’da ve Trabzon dışında yaşayan Trabzonluların ortak hareketi ile Kırmızıçizgi olarak ilan edilerek el birliği ile isim Stada verilmesi benim önerim bu önerimin takipçisi olacağım… TÜM TRABZONLULARIN Bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum… Cumhuriyetin kuruluş aşamasına büyük katkı veren Trabzon kenti bu ismi hak ediyor… Herkese sevgiler…”

Haber61 - Spor Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler