Ahmet Külekçi

Ahmet Külekçi

Trabzonspor'a Suç ve Ceza!

Trabzonspor’un transferlerden sorumlu başkan yardımcısı Nevzat Aydın’ın yönettiği şirketin yeni projesini eğlenceli buldum. Tanıtım videosunu izlerken çok güldüm. Hoşuma gitti.

Projenin adı Suç ve Ceza. Anladığım kadarıyla şirketin yönetim kadrosu kullanıcısına hesap verir pozisyona getiriliyor. Böylece 3 ay boyunca sipariş vermeyen kullanıcı nerede hata yapıldığını neden şirketten soğuduğunu ifade ederek direkt yöneticiye ceza kesiyor ve ödülü alıyor. Bu da küskün kullanıcıların geri dönüşünü sağlıyor.

***

Tanıtım videosunun sonunda Nevzat Aydın, yöneticilerine bir bir fırçayı basıyor. Sonunda da kullancıya, “3 aydır sipariş vermemenin sorumlusu hangisiyse lütfen onu seç ve lütfen onu cezalandır” diyerek sesleniyor. İzlerken aklıma Nevzat Aydın’a önereceğim bir-iki fikir geldi.

Şöyleki; Trabzonspor yönetimi ve Scout ekibiyle bordo mavili taraftarların dijital ortamda diyaloğunu sağlayabilir. Böylece bordo mavili taraftarlar takımla ilgili her konuda yönetime ve transfer komitesine her türlü eleştiriyi getirecek. Yani hesap soracak!

*** 

Hatta biraz eğlenceli hale de getirilebilir. Taraftarlar istediği cezayı verip ödüllendirilebilir.

Mesela;

* Başarısız bulunan yöneticiye pasta yaptırılabilir. Tercihim profiterol..


* Başarısız bulunan yöneticilere ‘ellerinde gül oya gülmedim doya doya’ şarkısı söyletilebilir.


* Başarısız bulunan yöneticilere halı sahada penaltı şutu çektirilebilir.


* Başarısız kabul edilen her yönetici Akyazı sahasında 10 tur koşturulabilir.


* Başarısız olan bir yönetici İbrahim Tatlıses ile sahneye çıkartılıp, ‘ben nerde hata yaptım’ şarkısına düet yaptırılabilir.

3 ayda değil tam 1 yıldır ‘sabredin’ denilen ve hala hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor taraftarları bence bunu çoktan haketti...

Ne dersiniz?

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.