Trabzonspor 5 maçta 11 gol yedi

Turkcell Süper Lig'de ilk haftalarda başarılı bir performans ortaya koyarak liderliği ele geçiren ve kupada gruplara yükselen Trabzonspor, son dönemlerde ise kalesinde rakiplerine kolay geçit vererek bu başarısını arattı. Bu sezon lig ve Fortis Türkiye Ku

Trabzonspor  5 maçta 11 gol yedi

Turkcell Süper Lig'de ilk haftalarda başarılı bir performans ortaya koyarak liderliği ele geçiren ve kupada gruplara yükselen Trabzonspor, son dönemlerde ise kalesinde rakiplerine kolay geçit vererek bu başarısını arattı.

Bu sezon lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere ilk 5 resmi maçında sadece 1 gol yiyen bordo-mavili takım, son 5 maçta ise kalesinde 11 gol gördü.

İlk 5 haftada Ankaraspor, Beşiktaş, Denizlispor ve Fortis Türkiye Kupası'nda Kardemir Karabükspor ile yaptığı maçlarda gol yemeyen bordo-mavililer, tek golü Ankara'da 2-1 kazandığı Ankaragücü maçında kalesinde gördü.

Karadeniz ekibi, son 5 haftada ise Galatasaray ve Gaziantepspor'dan (Fortis Türkiye Kupası) 3 gol, Antalyaspor ve Konyaspor'dan 2 ve Gaziantepspor (Turkcell Süper Lig) 1 gol olmak üzere, kalesinde toplam 11 gol gördü.
Trabzonspor, son haftalarda aldığı sonuçlarla ligde liderlik koltuğunu Beşiktaş'a kaptırırken, dün Gaziantepspor'a 3-1 yenilerek Fortis Türkiye Kupası'na da kötü bir başlangıç yaptı.

-TRABZONSPOR'UN 10 MAÇI-

Trabzonspor'un bu sezon lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplam 10 maçta aldığı sonuçlar şöyle:
İlk 5 maç:
----------
Trabzonspor-Ankaraspor...................: 2-0
Ankaragücü-Trabzonspor...................: 1-2
Trabzonspor-Beşiktaş.....................: 0-0
Denizlispor-Trabzonspor..................: 0-1
Trabzonspor-Kardemir Karabükspor (kupa)..: 2-0
Son 5 maç:
---------
Trabzonspor-Antalyaspor..................: 3-2
Konyaspor-Trabzonspor....................: 2-3
Galatasaray-Trabzonspor..................: 3-0
Trabzonspor-Gaziantepspor................: 1-1
Gaziantepspor-Trabzonspor (kupa).........: 3-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor