Trabzonlulara hakaret eden sözde gazeteciye tepkiler dinmiyor

Gazeteci olarak kendini lanse eden ve sosyal medyadan yaptığı yayınlar ile ilgi çekmeye çalışan İbrahim Haskoloğlu’na tepkiler sürüyor.

Trabzonlulara hakaret eden sözde gazeteciye tepkiler dinmiyor

Daha önce Arap turistlerin Trabzon’daki fotoğraflarını paylaşıp “Vatana ihanet sadece silahla olmaz” ifadelerini kullanmış ancak Antalya’daki ruslar ile alakalı paylaşımlara “Antalya Belediyesi, Rusların çoğunlukla yerleştiği bölgelere otobüs saatlerinin gösterildiği Rusça tabelalar astı. Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ismi dahil her şey Rusça yazıldı” gibi ifadeler kullanınca Trabzon düşmanlığı belirgin şekilde ortaya çıkmıştı.

Gelen tepkilerin ardından açıklama yaparak, “İkisi de aynı hainliktir. Keşke sizin gibi at gözlüklü fanatiklerin vatan sevgisi de takım sevgisinin üstünde olsaydı da sesinizi çıkarabileydiniz. İki haberi de gündeme sokan benim ama bu toplumun at gözlüklü insanlarına anlatabilecek bir şey yok maalesef. Kötü olan yine biziz” dedi.

Skandalları bunla bitmeyen Haskoloğlu’nun Trabzonlular için ‘Çernobil artığı” dediği yayını da ortaya çıktı.

Sözde gazetecinin düşmanlık ve tahrik kokan bu açıklamalarına tepkiler dinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber