Trabzonlu Başkan Eyüp Muhcu’nun anne acısı

Trabzonlu Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhcu’nun annesi vefat etti.

Trabzonlu Başkan Eyüp Muhcu’nun anne acısı

Trabzonlu Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhcu’nun annesi hayatını kaybetti.

Merhuma Muhcu’un cenazesi yarın (13 Ağustos Cumartesi) Trabzon’un Akçaabat İlçesi Derecik-Dumankaya Mahallesi Yeni Camide, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.

Bizde Haber61 ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Trabzonlu Başkan Eyüp Muhcu’nun anne acısı

Eyüp Muhcu kimdir?

1962 yılında Trabzon'da doğan Eyüp Muhcu, 1978 yılında Trabzon Lisesi'ni bitirdikten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'ne girdi. Mimar diploması ile mezun olan Muhcu, 1984 yılında Mimarlar Odası'na kayıt yaptırdı ve 'serbest mimar' olarak İstanbul'da iş yaşamına başladı.

1988 yılında Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Kartal Temsilciliği kuruluş sürecinde yer alan Eyüp Muhcu; ilk dönem Yönetim Kurulu Sekreterliği ve 3 dönem başkanlık yaptı.

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde çeşitli alanlarda çalışmalar yapan Muhcu, 2002-2010 yılları arasında 4 dönem Şube başkanlığı görevini üstlendi. 2010-2011 yılları arasında Mimarlar Odası Genel Başkanlığı'nı yapan Eyüp Muhcu, 2012'de yapılan seçimlerde iki yıllığına tekrar Genel Başkan seçilmiştir.

Eyüp Muhcu, Mimarlar Odası’ında; güvenli yaşam çevrelerinin oluşturulması, kültürel mirasın korunması, planlama, mimarlık eğitimi, hukuk, kentli hakları, “kent-kültür-demokrasi”, yayın gibi konularda çalışmalar yürütmektedir. Bu alanlara ilişkin çok sayıda makale ve yazıları bulunmaktadır.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber