Trabzon’dan uçak isteyen 1000 Lira fazla ödüyor! Yolcular Ordu ve Rize’ye kaçıyor

Duayen Gazeteci Hasan Kurt, Trabzon Havalimanı’ndaki pahalılığı Oltaya Vuranlar köşesinde değerlendirdi.

Haber61’de yayınlanan Oltaya Vuranlar köşesinde duayen Gazeteci Hasan Kurt, önemli bir konuya parmak bastı.

Ordu ve Rize’de bulunan havalimanlarından uçmanın Trabzon’dan 100 TL’ye varacak şekilde uygun olduğunu belirtip “Ortada önemli bir sorun var. Trabzon’dan İstanbul’a 2000 liraya gideceksin ama Ordu’dan İstanbul’a 900 liraya gideceksin. CHP ve İyi Parti milletvekilleri bu konuyu mutlaka gündeme getirmelidir.” İfadelerini kullandı.

Kurt şu ifadeleri kullandı:

Trabzon’da havalimanı var, Trabzon’dan insanlar İstanbul’a gitmek için Ordu Havalimanı’na gidiyorlar. Bir araştırma yaptık ki Trabzon-İstanbul biletleri 1500-2000 lira arasında değişiyor. Ordu-İstanbul ise 900 lira. Trabzon’dan otobüse biniyor Ordu’da iniyor ve İstanbul’a gidiyor. Trabzon Havalimanı yoğun özellikle yurtdışından gelen uçaklar fazla. Türk Hava Yollar bir iki adet ek sefer koyup neden fiyatları düşürmüyor. Türk Hava Yolları yetkilileri bu konunun üzerine düşmelidir. Trabzon’daki siyasiler ve Sivil Toplum Örgütleri’nin bu konuyu gündeme getirmesi gerekiyor. Ama maalesef hiç birinde ses yok. Muhalefet partilerinde ilçeleri ziyaret köyleri ziyaret ediyorlar. Ama ortada önemli bir sorun var. Trabzon’dan İstanbul’a 2000 liraya gideceksin ama Ordu’dan İstanbul’a 900 liraya gideceksin. CHP ve İyi Parti milletvekilleri bu konuyu mutlaka gündeme getirmelidir. Türk Hava Yolları nezdinde girişimlerde bulunmalıdır. Ticaret ve Sanayi Odası da bu konuyu gündeme getirip seslendirmelidir. Bu Trabzon için çok önemli bir konudur. Mutlaka Sivil Toplum Örgütleri ve siyasi parti liderleri bu konuyu atlamamalılardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber