Trabzon’daki şampiyonluk kutlaması dünyayı kıskandırdı! Işık denizi. Video Haber

Trabzon’daki şampiyonluk kutlaması dünyayı kıskandırdı! Işık denizi. Video Haber

Trabzonspor, Antalyaspor karşılaşmasından aldığı 1 puanla Spor Toto Süper Lig’in 2021-2022 sezonunda bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluk Trabzon’da Türkiye’de ve dünyanın her yerinde bordo mavili taraftarlar tarafından coşkuyla kutlanırken en dikkat çeken anlardan biri de Trabzon Atatürk Alanında yapılan kutlama oldu.

Kutlamaların sunucusu Trabzon’un başarılı ismi Aslan Kar’ın, alanda taraftarlara cep telefonlarının ışıklarını açtırarak yaptırdığı görsel şölen büyük yankı uyandırdı.

Herkesin aynı anda, Kar’ın komutu ile müziğin ritmine uyarak yaptığı hareketlerin ahengi adeta bir ışık denizi oluşmasını sağladı.

O anlar sosyal medya hesapları tarafından paylaşılırken oldukça ilgili gördü. Türkiye’deki ünlü isimlerin yanı sıra dünyadaki büyük spor sayfaları da bu görüntüyü paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor