Trabzon'daki intiharın sırrı

Edinilen bilgiye göre, Esentepe mahallesi Kulaksızoğlu sokakta dün akşam saat 18.00 sıralarında Sema Küçükkaya (26) isimli anestezi uzmanı genç kız, henüz belirlenemeyen bir nedenle kendilerine ait evdeki odasında genel ve lokal anestezide hastaları uyutm

Trabzon'daki intiharın sırrı
Edinilen bilgiye göre, Esentepe mahallesi Kulaksızoğlu sokakta dün akşam saat 18.00 sıralarında Sema Küçükkaya (26) isimli anestezi uzmanı genç kız, henüz belirlenemeyen bir nedenle kendilerine ait evdeki odasında genel ve lokal anestezide hastaları uyutmakta kullanılan uyuşturucu ilacı koluna enjekte etti.

Ailesi tarafından baygın olarak bulunan Küçükkaya, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan baba İzzet Küçükkaya'nın kızının içine kapanık birisi olduğunu ve 6 ay önce de intihara teşebbüs ettiğini söylediği öğrenildi. Sema Küçükkaya'nın anestezi uzmanı olarak bir doktorun özel muayenehanesinde çalıştığı ve 3 ay önce bu işten ayrıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel