Trabzon'da yol çilesi

Sahile uzaklığı 37 km olan ve 60 civarında insanın yaşadığı Trabzon'un Çamlıyurt Köyü Fındıklık Mahallesi'ne giden gurup yolu adeta bir keşmekeşliği andırıyor. Yolun dere yatağındaki kısmında üç beş metrelik bir köprünün olmayışı vatandaşları çileden çile

Trabzon'da yol çilesi

Sahile uzaklığı 37 km olan ve 60 civarında insanın yaşadığı Trabzon'un Çamlıyurt Köyü Fındıklık Mahallesi'ne giden gurup yolu adeta bir keşmekeşliği andırıyor. Yolun dere yatağındaki kısmında üç beş metrelik bir köprünün olmayışı vatandaşları çileden çileye sokuyor.

İl Özel İdaresi ekiplerinin birkaç ay önce bu köye gelip burada inceleme yaptığını belirten muhtar Mehmet Can, “Köyümüz için yol üzerine tabela dikmişler ancak dereden karşıya geçmek için köprü yapılmamış. Bu tabelayı görenler yola çıkıyor ama dereyi geçemiyorlar” dedi.

Vatandaşlar araçlarıyla dereden karşıya geçmeye çalışırken her zaman dereye düştüklerini ve araçlarını çıkarabilmek için başka araçlar bulup getirdiklerini belirten muhtar Can, “Bir kaç ay önce köyümüze İl Özel İdare yetkilileri geldi. Burada incelemeler yaptı. Dere üzerindeki sadece bir tane yayalar için köprü yapılmış. Onun dışında araçlarımız için köprü yapılmamış. Maalesef her zaman buradan geçerken araçlarımız dereye saplanıp kalıyor. Sonra milyarlarca lira zarar görüyoruz. Buradaki vatandaşlarımız zaten çok mağdur. Aracı dereye düşen arkadaşımız bu araçlarını çıkarabilmek için 3-4 gün kadar bekleyebiliyor. Evimize gitmek için bu dereden geçemiyoruz. Lütfen sesimizi duysunlar” diye konuştu.

Köy yollarının da çok kötü durumda olduğunu belirten Muhtar Can, bu konuda da gerekli yerlere başvurduklarını ancak bu zamana kadar hiçbir yatırım alamadıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel