Trabzon’da Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu kampanyası başladı

Trabzon’da tüm Türkiye ile eş zamanlı kampanya başlatıldı.

Trabzon’da Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu kampanyası başladı

Trabzon’da bugün saat 11:00’da yapılan tören ile beraber Tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu kampanyası başlatıldı.

Erdoğdu/ Çatak mevkiinde bulunan YOLİŞ Ortaokulu önünde başlatılacak kampanyanın törenine Trabzon Valisi ismail Ustaoğlu, Trabzon İl emniyet Müdürü Kenan Aydoğan da katıldı.

WhatsApp Image 2022-09-29 at 11.21.02

Etkinlikte konuşan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu “Çok güzel bir kampanyaya Trabzon olarak katılıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da trafikte yaya önceliğini anlatmak için her yıl bir kampanya düzenleniyor. Biz de bugün öğrenciler ile beraber burada bu kampanyayı başlatıyoruz.

İçişleri bakanlığımız 2023 yılına kadar trafikte ölüm oranını azaltmak için bunları düzenleniyor. Geçen yıllarda yapılan kampanyalar oldu.

Bu yılda kampanyamızın adı “Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu” olarak yapılıyor.

Bu yılda kampanyamızı yapıyoruz ve bu kampanyaların farkındalık oluşturarak ölüm oranlarının azalmasına katkı sağladığını düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber