Trabzon’da yapılan anaokulu Bakan Soylu’nun katılımıyla açıldı! 

Trabzon’un Köprübaşı İlçesinde yaptırılan Anaokulu törenle açıldı.

Trabzon’da yapılan anaokulu Bakan Soylu’nun katılımıyla açıldı! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’un Köprübaşı İlçesinde Aksoy ailesi tarafından yaptırılan Hatice - Aslan Anaokulu’nun açılışını yaptı.
Açılışa Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvzaoğlu da katıldı.

WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.00.10 (1)

Açılış töreninde Aksoy ailesine adına Aydın Valisi Hüseyin Aksoy bir konuşma yaptı.

Vali Aksoy konuşmasında “'İnşaat malzemelerini alırken, bir çok firma ile temasımız oldu. Satın almak için başvuruda bulunduğumuz 3 firma böylesine hayırlı hizmete katkıda bulunmak için bizden ücret almadılar.  Ayrıca talep etmemize rağmen katkı veren kişi ve kurumlar çeşitli akrabalarız oldu. Okulumuzun süslemesini gönüllü kadın sanatçı grubu geldi yaptı.” İfadelerini kullandı.

Açılışta konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Bu bir sınav. İyilikle kötülük arasında bir sınav. Doğru ile yanlış arasında bir sınav. Makamla hiçlik arasında bir sınav. Varlıkla yokluk arasında bir sınav. Bir taraftan da kibir ile tevazu arasında bir sınav. 

Bugün hepimiz burada bu sınavlardan birisini tecellisi için bulunuyoruz. Köprübaşı’na birçok kez geldiğimde Allah rahmet eylesin cenazesinde bulunamadık ama adının hayırla yâd edileceği, kıymetli eşi Hatice annemizin adının hayırla yâd edileceği bir hizmette burada bulunuyoruz. Aslan amcamız nezaketi ile zarifliği ile aynı zamanda beyefendiliği ile aynı zamanda Karadeniz insanının o kuşatıcılığı ve sevgisiyle yüzündeki tebessüm ve bir insana iyi ki geldin iyi ki onu gördüm dedirtebileceği anlayışıyla birlikte bizi burada karşılardı. Türkiye’nin birçok yerine gidiyorum. Birçok yerinde birçok insanla karşılaşıyorum. Allah hepsinden razı olsun. Kendisini fark ettirecek, karşılaştığı insana bir sorumluluk yükleyecek bir saygı abidesini ve güzel bir anlayışı burada köprübaşında görür. Bundan hep heyecan ve mutluluk duyardık. Hem de büyük bir sıcaklık ve samimiyet hissederdik. Allah rahme eylesin. Allah cennetiyle buluştursun. Bugün o kıymetli hanımı adına yakınları çok güzel bir eseri icra ettiler tam da Aslan amcanın ve eşinin hayatının bir manzumu gibi burada bu eseri icra ettiler. Eseri icra edenler onu bir vesile ile burada bir hizmetle buluşturanlar kadar burada bu hayır haline teşrif edenlerde aynı kıymettedir.” İfadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.46.23

WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.46.28

WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.46.29

WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.46.36

WhatsApp Image 2022-09-24 at 12.46.37

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber