Trabzon’da Vardallar Otomotiv 3 yeni aracını tanıttı

Trabzon’da Vardallar Otomotiv, Alman otomotiv devi Opel’in 3 yeni aracı Yeni Astra, Mokka ve Combo'yu Trabzonluların beğenisine sundu. 

Trabzon’da Vardallar Otomotiv 3 yeni aracını tanıttı

Trabzon’da Vardallar Otomotiv, Cevahir AVM önünde düzenlenen Lansman Töreni ile Alman otomotiv devi Opel’in 3 yeni aracını Trabzonluların beğenisine sundu. 

Trabzon’da Vardallar Otomotiv 3 yeni aracını tanıttı (6)

Opel’in Doğu Karadeniz Bölge Bayisi Vardallar Otomotiv tarafından organize edilen törene; Trabzon iş dünyası ve vatandaşların ilgisi büyük oldu. Opel’in yeni modelleri Yeni Astra, Mokka ve Combo’nun tanıtıldığı organizasyonda vatandaşlar araçları yakından inceledi.

Trabzon’da Vardallar Otomotiv 3 yeni aracını tanıttı (5)

Lansman töreninde en fazla ilgiyi ise Mokka ve Astra aldığı görüldü. Vardallar Otomotiv yetkilileri de vatandaşların tüm sorularını yanıtlarken oluşan ilgiden bir hayli memnun kaldılar. 

Trabzon’da Vardallar Otomotiv 3 yeni aracını tanıttı (1)

Vardallar Otomotiv Satış Müdürü Gizem Odabaşı otomobillerin yeni sürüyüş deneyimi ile eşsiz bir heyecan sunduğunu ifade ederken, gelişen teknolojinin de otomobillere yansıtıldığına dikkat çekti.

Trabzon’da Vardallar Otomotiv 3 yeni aracını tanıttı (2)

Odabaşı, Opel’in tüm modellerini merak eden vatandaşları Değirmendere’de ki Vardallar Plaza’ya beklediklerini ifade ederek, “Tüm kampanyalarımızla ilgili bilgi sahip olmak isteyenlerde www.vardallar.com.tr adresinden sitemizi ziyaret edebilirler” ifadelerini kullandı.

Trabzon’da Vardallar Otomotiv 3 yeni aracını tanıttı (3)

Trabzon’da Vardallar Otomotiv 3 yeni aracını tanıttı (4)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler