Trabzon'da Şevval Sam rüzgarı

Bu yaz çıkardığı 'Karadeniz' albümüyle bütün dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı ve oyuncu Şevval Sam, çıktığı Karadeniz turnesine Trabzon'da start verdi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konserde iki saat sahnede kalan güzel şarkıcı SAM rüzgarı değil

Trabzon'da Şevval Sam rüzgarı

Bu yaz çıkardığı 'Karadeniz' albümüyle bütün dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı ve oyuncu Şevval Sam, çıktığı Karadeniz turnesine Trabzon'da start verdi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konserde iki saat sahnede kalan güzel şarkıcı SAM rüzgarı değil, Anadolu rüzgarı estirdi.

KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneye çıkan genç ve güzel sanatçı pek bilinmeyen 'İstanbul Secret's' albümündeki kendi eserleriyle başladığı konserini Karadeniz türküleriyle bitirdi. Daha önce annesi Leman Sam'dan dinlediğimiz ve çok beğendiğimiz “ Gül Güzeli” şarkısını bestecisinin ağzından dinleyen Trabzonlular, genç sanatçıyı ayakta alkışladı. Merhum Kazım Koyuncu'nun ısrarları sonucunda Karadeniz türkülerinden oluşan bir albüm yapmayı planladığını söyleyen Şevval Sam, “ Çok sevdiğim arkadaşım Kazım bizleri bir yerlerden dinliyordur. Kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, rahmet diliyorum” dedi.


İstanbul, Ege, Orta Anadolu ezgilerinin yanı sıra Karadeniz türküleriyle dop dolu bir program hazırlayan Şevval Sam, bir ara seyircilerin içine de girip onlarla birlikte türkü söyledi. Son bölümde sahnede hayranlarıyla birlikte horon tepen Sam, “ Bu coşkunuza ve hareketliliğinize hayranım. Hepinizi çok seviyorum” diye konuştu.

Sam, Trabzon'da başlattığı Karadeniz gezisini Ordu ve Samsun'da devam ettirecek.

28 Ekim 2008 Salı günü çıkacak olan haber61 Gazetesi'nin 7. sayısında Şevval Sam'ın haber61'e verdiği özel röportaj yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel