Trabzon'da sahte kaymakam yakayı ele verdi

Trabzon'da sahte kaymakam polislerin dikkati sonucu yakalandı.

Trabzon'da sahte kaymakam yakayı ele verdi

Trabzon’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Ortahisar İlçesi’nde Sahte Kaymakam kimliği ile kendisini tanıtan şahsın şüpheli harekeleri polislerin dikkatinden kaçmayınca, yakayı ele verdi.

Ortahisar Atatürk alanında Polis ekibini durduran U.K.  sahte kaymakam kimliğini polislere göstererek, kendisini Ayasofya Mahallesi’ne bırakmalarını istedi.

Olayı başta iyi niyetli olarak yorumlayan polis ekipleri, sahte kaymakamın tavırlarından şüphe duyunca, konuyu emniyetin görevli birimine bildirdiler.

Kısa süreli bir araştırmanın ardından şahsın değişik illerde sahte evraklar düzenleyerek kendisini kamu görevlisi olarak tanıttığı ve bu yüzden 7 ayrı suçtan arandığı öğrenildi.

 22 yaşındaki U. K. Polis ekiplerince tutuklanan, gözaltına alındı. Sahte kaymakamın muhatap olduğu polis ekipleri,  sahte kaymakam hakkında ayrıca suç duyurusunda bulundular.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber