Trabzon’da MHP’de flaş gelişme! İl başkanının istifası kabul edildi

Trabzon’da Milliyetçi hareket partisi’nde flşa gelişmeler yaşanıyor.

Trabzon’da MHP’de flaş gelişme! İl başkanının istifası kabul edildi

Haber61 - Haber Servisi -

Daha önce yaptığı açıklama ile ist,ifa edeceğini belirten İl başkanı Bekir Sıtkı Tarım’in istifası Genel Merkez tarafından kabul edildi.

Tarım bu kararı sosyal medyasından duyurdu.

Tarım şu ifadeleri kullandı:

Bu açıklamam Genel Merkezimizden gelen talimat doğrultusunda yapılmıştır.

Bütün istifalar Genel Merkezimiz tarafından kabul edilmiştir. İstifa eden il başkanları yeni yönetim oluşturulana kadar görevlerinin başındadır. Bundan sonraki sözler şahsıma ayittir. Ülkücü davasını bilmeli, Genel Merkezini tanımalıdır. Sen bırak git arkasını biz dizayn ederiz düşüncesi çok samimiyetsiz bir düşüncenin ürünüdür. Yeni yapılanmanın bu günkünden dahada kaliteli olacağına inanmasam kesinlikle görevimi bırakmazdım. Trabzonda MHP her zamankinden daha güçlü bir şekilde, mükemmel insanlarla yoluna devam edecek, 2023 seçimlerinde yıldız gibi parlayacaktır. Trabzon'da partim için en güzel yapılanmaya katkı yapmak, bu günkünden daha başarılı olması için mücadele etmek benim ilk görevimdir. Çünkü mesele bağımsız  TÜRKİYE meselesidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber