Trabzon’da 3 araç birbirine girdi! Yaralılar var

Trabzon’da bir kaza daha meydana geldi.

Trabzon’da 3 araç birbirine girdi! Yaralılar var

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ne bağlı Söğütlü bölgesinde, saat 15.45 civarında bir trafik kazası meydana geldi.

Kazada, yolcu indirmekte olan M.Ç. yönetimindeki 61 M 0619 plakalı minibüse, T.B. tarafından kullanılan 34 CLN 43 plakalı araç arkadan çarptı. Bu çarpışmanın şiddetiyle, 34 CLN 43 plakalı araç, yolun sağ şeridinde aynı yönde ilerleyen M.U.'nun kullandığı 61 RP 848 plakalı araca da çarptı.

Bu üç aracın karıştığı kazada, minibüste bulunan yolcular Z.K., F.B., E.Ç. ve 34 CLN 43 plakalı aracın sürücüsü T.B. yaralandı. Yaralılar olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri tarafından Haçkalıbaba Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastaneye ulaştırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazanın ardından, kaza yerinde incelemelerde bulunan trafik ekipleri, kazaya ilişkin detaylı bir rapor hazırladı. Kazanın meydana geldiği bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazanın nedenine dair incelemeler sürerken, ilgili makamlar olayla ilgili soruşturma başlattı.



3 aracın karıştığı kazada minibüste bulunan yolcular Z.K., F.B. E.Ç. ve 34 CLN 43 plakalı aracı kullanan T.B. yaralandı. Yaralılar Haçkalıbaba Devlet Hastanesine sevk edilirken durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Trabzon'da bugün meydana gelen diğer kazalar;

kaza

kaza

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber