Trabzon’da il başkanı istifa etti!

Trabzon’da Büyük Birlik Partisi İl Başkanı istifasını sundu.

Trabzon’da il başkanı istifa etti!

Cumhur İttifakı’nın üyelerinden olan Büyük Birlik Partisi’nin Trabzon il başkanı Yahya Aksu görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Aksu 4 yıl boyunca sürdürdüğü görevi işlerinin yoğunluğu nedeniyle bıraktığını açıkladı.

yahya aksu

Aksu’nun açıklaması şu şekilde;

“Kamuoyuna Duyuru;
4 Yıl boyunca adaletli, doğru, eşit ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmadan yürüttüğüm, görev almaktan onur duyduğum Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanlığı görevinden kişisel işlerimin yoğunluğu sebebiyle istifa ediyorum. Parti içerisinde ki çalışmalarımız ve görevimiz başka pozisyonlarda devam edecektir.
Bugüne kadar taraflı tarafsız bana desteğini esirgemeyen, can siperhane şehir içinde ve şehir dışında şahsımın yanında olan ve partinin menfaatleri doğrultusunda hareket etmekten kaçınmayan, büyük bir uyum ile çalıştığım İlçe başkanlarıma, mesai arkadaşlarıma, desteğini hep en yüksek seviyede hissettiğim Trabzon halkına teşekkür eder, yeni göreve gelecek arkadaşlara başarılar dilerim.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Yahya AKSU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler