Trabzon'da gözler kupaya çevrildi

Lige iyi başlamasına rağmen son iki hafta kaybettiği 5 puanla düşüşe geçen Trabzonspor'da, liderlik hedefi ile çıkılan Gaziantepspor maçında alınan 1-1'lik beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor. Bordo - mavililer, taraftarı önünde oynadığı maçta kaybettiği 2 pu

Trabzon'da gözler kupaya çevrildi

Lige iyi başlamasına rağmen son iki hafta kaybettiği 5 puanla düşüşe geçen Trabzonspor'da, liderlik hedefi ile çıkılan Gaziantepspor maçında alınan 1-1'lik beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

Bordo - mavililer, taraftarı önünde oynadığı maçta kaybettiği 2 puanla hem liderliği tepti, hem iki haftalık düşüşünü sürdürdü, hem de 2 futbolcusunu kaybetti. Gaziantepspor maçında dördüncü sarı kartlarını gören Hüseyin Çimşir ve Hrvoje Cale, ligin 9. haftasında deplasmanda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecek.


Bu maçı biran önce unutmak isteyen Karadeniz temsilcisinde gözler, Fortis Türkiye Kupası'nda çarşamba günü yine Gaziantepspor ile bu kez deplasmanda oynanacak olan müsabakaya çevrildi. Bordo - mavililer, ligde kendi sahasında yenemediği rakibini, deplasmanda yenip Türkiye Kupası grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor