Trabzon’da eski MHP il başkanından flaş açıklama: Kimseden alınacak intikamımda yoktur

MHP Trabzon eski il başkanı Bekir Sıtkı tarım’dan flaş bir açıklama geldi.

Trabzon’da eski MHP il başkanından flaş açıklama: Kimseden alınacak intikamımda yoktur

MHP Trabzon eski il başkanı Bekir Sıtkı Tarım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sosyal medya kullanmama kararı aldığını açıkladı.

Tarım şu ifadeleri kullandı :

Uzun bir süre sosyal medyayı kullanmama kararı almış bulunmaktayım. Kimseyle bir yarış halinde, kimseden akıllı, kimseden daha iyi olmak gibi bir iddiam yoktur olmamıştır. Bu iddiasız olmamın bana vermiş olduğu özgürlüğü doyasıya yaşıyorum. Trabzon'da hiç bir siyasi parti mensubunun benden daha az vatan sever olduğunu iddia etmedim. Mümkün oldukça parti ve fikir ayrımı yapmadan herkese yardımcı olmaya gayret ettim. Bazen Türkiye siyasetini yorumlarken vermiş olduğum mücadele sadece üst düzey yöneticiler için olmuştur. Bu günden itibaren benim tek bir düşmanım yoktur. Kimseden alınacak intikamımda yoktur. Benim saygımdan başka silahım, sevgimden başka kurşunum yoktur. Her şeyi zamana bıraktım, zamanımız varmı bilmeden...”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber