Trabzon'da Ekrem İmamoğlu afişleri toplandı

Trabzon'da Ekrem İmamoğlu'nun ziyareti için asılan afişler toplandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Ramazan Bayramı'nın 2. ve 3.günü Rize ve Trabzon'da yapacağı bayramlaşma programları için asılan afişler kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından toplandı.

Trabzon’un çeşitli yerlerine “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 4 Mayıs’ta Trabzon’da” yazılan afişler asıldı. Dün gece Gazipaşa Caddesi’ndeki afiş kaldırılırken bugün de Değirmendere mevkiinde afişlerin birkaç kişi tarafından yerinden koparıldığı kameralara yansıdı.

KAYA, “BU NEYİN KORKUSU, BU NASIL HAZIMSIZLIK”

Dün Rize’de, bugün de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’da benzer görüntülerin yaşanmasına sert tepki gösteren CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Trabzon’un evladı Ekrem İmamoğlu’nun memleketine yapacağı bayramlaşma ziyaretini dahi hazmedemeyen bir zihniyetle karşı karşıyayız Bu neyin korkusudur, bu nasıl bir hazımsızlıktır anlamak mümkün değil. Afişlerin toplatılması talimatını kim veriyor, afişleri kim topluyor? Bu şehrin evladı bayramlaşma programı için şehrine gelemeyecek mi, bu nasıl bir zalimliktir, bu nasıl bir vicdansızlıktır? Ama ne yaparsa yapsınlar bu topraklaın insanı Ekrem İmamoğlu'nun hemşerileriyle buluşmasına, kucaklaşmasına mani olamayacaklar. Şehrin yetkililerini göreve davet ediyoruz, Bu afişleri kim toplatıyor, talimatı kim verdi?” dedi.

Trabzon'da Ekrem İmamoğlu afişleri toplandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber