Trabzon’da başlayan iş için ihale teklifi aldılar iddiası! Belgeleri ile yayınlandı

Trabzon’da yapılacak beton santrali için işin ihale yapılmadan başlandığı iddia edildi.

Trabzon’da başlayan iş için ihale teklifi aldılar iddiası! Belgeleri ile yayınlandı

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon’u n Araklı ilçesinde Trabzon Büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak beton santrali için ihale yapılacaktı. Ancak ihale için evrak giden katılımcılar işin yapıldığı alana gidince şok oldu.

İhale yapılacağı belirtilen işin çoktan başladığı iddia edildi.

Teklif vermek için bölgeye giden şahsın çektiği görüntüleri Ortahisar Belediyesi CHP Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu gündeme getirdi.

Zorlu Paylaşımında ‘'Büyükşehir belediyesi yol yapım dairesi başkanlığı tarafından Araklı şantiyesine kurulacak beton şantiyesi için sondaj yağım işi için 09.06.2022 saat 1600’da teklif alımı yapacağını duyurdu. Doğrudan temin yokluyla teklif alımı yapılacak. Fakat teklif vermeye giden şahıs işin aslında başladığını yerinde tespit etmiş. Hatta kime verildiğini de tespit etti. Formaliteden işi yasal kılıfına uydurmaya çalışıldığı görülüyor. Teklif ve şartname aşağıda görülüyor. Bu konuda sayın Zorluoğlu’ndan haberi olduğunu sanmıyorum. Ama gerekli yapmasını bekliyoruz. Yeni daire başkanının kendi istediği kişi yada kişilere, keyfiyen iş vermesi ve kılıfı hazırlaması kabul edilemez. Takipçisi olacağız’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber