Trabzon’da aranan suç makinesi İstanbul’da yakalandı! Cinsel saldırıdan dolandırıcılığa…

Trabzon’da cinsel saldırıdan dolandırıcılığa kadar hakkında çeşitli suçlardan 17 adet arama kaydı ve hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. 

Trabzon’da aranan suç makinesi İstanbul’da yakalandı! Cinsel saldırıdan dolandırıcılığa…

Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda hakkında “Nitelikli Cinsel Saldırı”, “Dini İnanç ve Duyguların İstismarı Suretiyle Dolandırıcılık”, “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık”, “Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma”, “Resmî Belgede Sahtecilik”, ”Askeri Ceza Kanununa Muhalefet”, “Dolandırıcılık”, “Basit Yaralama”, ”Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki Eşya Hakkında Hırsızlık”, “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçlarından hakkında 17 adet aranma kaydı bulunan ve 8 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan G.S. isimli şahısın İstanbul ilinde olduğu tespit edildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda G.S. İstanbul’da yakalandı. 

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler