Zorluoğlu’na mecliste böyle seslendi: "Yapın adınızı 100 sene yaşatın"

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesinden Zorluoğlu'na raylı sistem sorusu.

Zorluoğlu’na mecliste böyle seslendi: "Yapın adınızı 100 sene yaşatın"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantıları başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Çebi yaptığı konuşmada Trabzon’a raylı sistem yapılması konusunu gündeme getirdi. 

Hasan Çebi “Sayın başkanım benim söyleyeceğim bir konu şehirin trafik sorunu. Akyazı stadı 40 bin kişilik. Yanına şehir hastanesi de yapılıyor. Oradaki trafik sorunun önüne geçilmek için raylı sistem yapılması gerekir.  Raylı sistemi hayata geçirin Raylı sistem 100 sene çalışır. Şehrin olmazsa olmazı toplumsal çalışamaya gitmemiz gerekir. Bizim sahil yolumuzun en küçük alanı 30 metre, raylı sistem 7- 8 metre. Eğer raylı sistemi yaparsanız adınız en az 100 sene yaşar diye düşünüyorum." dedi.

Zorluoğlu ise cevaben “Raylı sistem ile alakalı çok azdı Ulaşım Master planını ile alakalı ilk raporu ocak ayı içerisinde netleştireceğiz. Meclis toplantımızda meclisimize sunacağız. Ve o zamanda raylı sistem ile alakalı daha somut veriler ile konuşacağız.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber