Zorluoğlu Yomralılarla buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Yomralılarla buluştu.

Zorluoğlu Yomralılarla buluştu


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, büyük önem verdiği ilçe ziyaretlerine Yomra ile devam etti. Bulduğu her fırsatta ilçeleri ziyaret etmeye özen gösteren Başkan Zorluoğlu, bugün Yomra ilçesine giderek sorunları yerinde inceledi, sıkıntıları dinledi.
 
Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcısı Gürcan Başar, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Başkan Danışmanı Samet Ali Yıldız, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Bayındır ve ilgili daire başkanları da hazır bulundu. Başkan Zorluoğlu’nun Yomra ilçesine ekibi ile tam kadro gerçekleştirdiği ziyaret, ilçe yetkilileri, muhtarlar ve halk tarafından memnuniyetle karşılandı.


 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun ilk durağı Yomra Belediyesi oldu. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Zorluoğlu’na teşekkürlerini sundu. Yomra’nın sorunları ve belediye olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili Başkan Zorluoğlu’na detaylı bilgi veren Başkan Bıyık, “Seçim gününden itibaren Büyükşehir Belediyemizle gayet uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Kaşüstü’nde yıllardır çözülemeyen yol sorununu Büyükşehir’in yol ağında olmamasına rağmen Başkan Zorluoğlu’nun desteği ile çözdük. Yine su konusunda ilçemizde önemli çalışmalar yapıldı. Bu konuda Başkan Zorluoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  


 
TEKATAŞ ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş da ziyaret sırasında Yomra ilçesinde yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi verdi. Tekataş “Kaşüstü’nde 40 kilometre civarında içme suyu hattı yaptık. 2019 ve 2020 yılı içerisinde Yomra’da 70 kilometre içme suyu, 13 kilometre kanalizasyon işi çalışması gerçekleştirdik. İçme suyu arıtma tesisi Yomra’nın en büyük problemiydi. Başkanımızın verdiği talimat doğrultusunda filtreleme sistemini değiştirerek mevcut suyu, arıtılmış içme suyu standartlarına getirdik. Çok modern ve güzel bir bina yaptık. Mekanik sistemler de dahil olmak üzere bütün sistemleri değiştirdik. Esiroğlu arıtma tesisimizde ne varsa Yomra’da da aynı sistem var. Yomra’nın merkezi kaliteli su içmeye başladı. Sorunlu olan bir depoyu kaldırdık ve 500 metreküplük modern bir depo inşaatına başladık” dedi.    


 
İLÇELERİMİZDE GÖRÜNÜR OLMAK İSTİYORUZ
Büyükşehir Belediyesi olarak Yomra’da ve tüm ilçelerde görünür olmak istediklerini belirten Başkan Zorluoğlu, “Görev süremizi tamamladığımızda 18 ilçemizin bilhassa merkezlerinde Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını arkamızda bırakmak istiyoruz. Büyükşehir sadece ilçelerde köylerin yollarını asfaltlayan, betonlayan bir kurum olmamalı. Veya içme suyu ile ilgili hizmet götüren bir anlayışta olmamalı. İlçe merkezlerimizde büyüklüğü ile mütenasip projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Kaşüstü’nde ortak güzel bir çalışma yaptık. Esasında farklı partilerden iki belediyenin uyumlu şekilde çalışabileceğini gösteren güzel bir çalışma oldu” ifadelerini kullandı.


 
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Başkan Zorluoğlu daha sonra Yomra Kaymakamı Eyüp Özdemir’i ziyaret etti. Ziyarette Yomra’da yapılan ve yapılması gereken çalışmalar noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.


 
ESNAF VE VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ
Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, esnafı ziyaret ederek ve vatandaşlarla bir araya gelerek temaslarını noktaladı. Ziyaret ettiği esnaflarla çay içip, sohbet eden Başkan Zorluoğlu, yanına gelen çocuklara da dondurma ikram etti. Başkan Zorluoğlu ve çocuklar arasında güldüren diyaloglar yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanının bizzat ilçelerine gelerek sorunları yerinde görmesinden mutlu olduklarını dile getiren esnaflar ve ilçe sakinleri, Zorluoğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber