Zorluoğlu: Yetkisiz şekilde şehri yönetmeye kalkanlar karşılarında bizi bulurlar

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı meclis toplantıları devam ediyor. 

Zorluoğlu: Yetkisiz şekilde şehri yönetmeye kalkanlar karşılarında bizi bulurlar

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Aralık ayı meclis toplantıları devam ederken toplantının ikinci gününe Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu başkanlık etti.

Toplantının bugünkü oturumunda plan ve bütçe komisyonundan gelen 5 madde ile İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 12 madde görüşülerek karara bağlandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı konuşmada dün mecliste gündem olan Sayıştay raporu ve Bağımsız meclis üyesi Davut Çakıroğlu’nun sözlerini yeniden gündeme getirdi ve “Sıkıştığında kitap basıp kamu kuruluşlarına ve belediyelere ‘aba altından sopa göstererek’ satmaya çalışan gazeteden bahsediyoruz. Bu gazete bugün Sayıştay Raporu Başkanın kimyasını bozdu diye manşet çıkmış. Toplantıdan sonra akşam arkadaşlarla alı sahada maç yaptım. Çok da keyifli bir şekilde yaptım, sabah da kalktım. Benim kimyamda, fiziğimde elhamdülillah gayet yerinde. Burada yaptığım konuşmada zaten kimyası bozuk olan o arkadaşların kimyasını daha da bozmuşa benziyor ve nasip olursa onların kimyasını bozmaya devam edeceğiz. Eylemlerimiz devam edecek. 

Yine bir başka arkadaşımız, burada dün şehit ailesiyle ilgili konu oldu. Davut Çakıroğlu bugün burada yok. Olsaydı yüzlerine söyleyecektim. Apar topar soluğu o gazetede almış. Burada kendisine söz verdik, konuşsaydı, burası konuşma yeri. Gidip bu gazetede soluğu alıp açıklama yapmak o arkadaşın maksadının ne olduğunu gösteriyor. Bu arkadaşımız mümkün olduğunca her konunun istismarını yapmaya çalışan ve bu konulardan kendine siyasi rant devşirmeye çalışan bir arkadaşımızdır. Net teslim ediyorum hakkını. Burada olsa yüzüne söyleyecektim. Ben dün söyledim. Sayın Çakıroğlu gidip gazetelerde orada, burada boy göstermene gerek yok. Ben sana dedim ki nasıl amcana kesilen TİSKİ cezası için İlgili daire başkanımızı arayıp tavassuf da bulunup, bu cezanın kaldırılması için mücadele ettiysen keşke bu şehit ailesiyle ilgili de bizi bilgilendirseydin. Basına değil bize gelseydin biz şehit ailesiyle ilgili gereğini fazlasıyla yapardık. Şehit ailelerimizin bizim başımızın üzerinde yeri var. Benim ömrüm terörle mücadele ile geçti. Dolayısıyla Sayın Çakıroğlu senin konuşma yerin burasıdır. Gidip sağda solda kendine siyasi rant arama peşinde koşma. Bu benim sana tavsiyemdir. Bundan bir netice alman da mümkün değildir.” İfadelerini kullandı.

Zorluoğlu ayrıca “Yetkisiz şekilde şehri yönetmeye çalışanlar hayal kırıklığına uğrar. Eğer şehri yönetmek isterlerse gazeteciliği bırakıp aday olurlar ve şehri yönetmeye talip olurlar. Fakat bu şekilde şehri yönetmeye çalışanlar karşılarında bizi bulurlar. “ ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber