Zorluoğlu: Trabzonspor'a yakışır kutlamalara devam edeceğiz

Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Haber61'e konuştu

Zorluoğlu: Trabzonspor'a yakışır kutlamalara devam edeceğiz

Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreninde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu şöyle konuştu;

Son damlasına kadar hak edilmiş şampiyonluk herkese hayırlı olsun. 81 ilde kutlanacağını söylemiştik. Konuştuğumuz herkes de aynısını söyledi. Bütün vilayetlerde kutlamalara devam ediyoruz. Trabzon tabi zirve oldu. 100 binden fazla insan sadece meydan bölgesindeydi. Farklı görüşlerden farklı gruplardan insanlar bir araya geldi. Hiçbir sorun olmadan, silah sesi olmadan hep birlikte kutladı. Bu şehirde olmaktan gurur duyuyorum. Trabzon bunu başardı. Artık çıta noktamız bu. Burada pay sahibi olan asıl Trabzonspor’dur. Biz belediye olarak böyle bir markaya sahipken nasıl daha fazla iş yapabiliriz diye uğraşarak planlarımızı yaptık. Akşam en son FIFA paylaştı. Çok gurur verici bir şey. Bir çok dünyaca ünlü spor kuruluşu bu paylaşımlarımızı paylaşıyor.

Uluslararası alanda birçok insan biz de bu kitleyi istiyoruz dedi. Zamanın getirdiklerini anlayabilmek lazım. O çerçevede dizayn edildi. Daha iyilerini yapabilmek için cesaret bulduk. Uluslararası çok fazla tebrik telefonu aldık. Bize bunları yaşatanlara teşekkür ediyorum.

Şuana kadar biz kulübümüzle hep istişareli geldik. Bu kutlama bir seferde olmadı. Önce süslemelerle sonra otobüslerimizle ve duraklarımızla devam ettik. Son 10 maçtır önce ve sonra kutlamalar yaptık. Taraftarlarımız da hazırlandı. Önceden antrenman yapmış gibi mesela ışıklı performansı ortaya koyabildik. Kulübümüz ve başkanımızla irtibatlıyız. Trabzon ve Trabzonspor’a yakışır kutlamalar yapmaya devam edeceğiz.

Biz bu işte harcadığımız paralar devede kulak kalır. Biz milyon liralar harcasak şehrimizi bu kadar tanıtamazdık.

Şampiyonluğun sihrini henüz üzerimizden atamadık. Perşembe günü yine bir araya geleceğiz. Yenikapı’da federasyonlarımız organizasyonlar yapıyor. Elimizden geldikçe bu organizasyonlara destek veriyoruz.
Çifte bayram yaşıyoruz. Bu sene ramazan bayramını da bayram gibi yaşıyoruz. Büyüklerimize sarılabiliyoruz, sevdiklerimizle kucaklaşabiliyoruz. Şimdi buna bir de şampiyonluk eklendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber