Zorluoğlu sözü verdi - "Trabzon’a yakışır hale getireceğiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, hal esnafı ile dertleşti.

Zorluoğlu sözü verdi - "Trabzon’a yakışır hale getireceğiz"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Toptan Balık Hali ve Trabzon Toptan Sebze ve Meyve Halinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Balık Halinde esnaflarla durum değerlendirmesi yapan Zorluoğlu, Trabzon Balık Halini, deniz kenti Trabzon’a yakışır hale getireceklerini söyledi.

İncelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede, Balık Halinin Trabzon’a yakışmadığını kaydeden Zorluoğlu, “Burada geniş kapsamlı bir çalışma yapmamız gerekiyor. Trabzon gibi önemli bir deniz kentine böyle bir hal yakışmıyor. Ancak detaylı çalışmalarımız zaman alacağından önce küçük dokunuşlarla acil ihtiyaçlara çözüm bulabiliriz. Bu konuda esnaflarımızın huzurunda birim amirlerimize gerekli talimatı veriyorum. Acil sorunları kısa sürede çözeceğiz. Sonrasında da burayı Trabzon’umuza ve esnaflarımıza yakışır hale getireceğiz” dedi.

Zorluoğlu sözü verdi -

Toptan Balık Halinin ardından Toptan Sebze ve Meyve Halini ziyaret eden Zorluoğlu, halde bulunan 63 işyerini tek tek gezerek esnaflarla sohbet etti. Temaslarının ardından yaptığı değerlendirmede, hal esnaflarının açılış/kapanış saatlerinden memnun olmadığını dile getiren Zorluoğlu, şunları kaydetti: “Buraya geldik, esnaflarımızın sorunlarınızı yerinde görmek istedik. En büyük sorun olarak, halin açılış ve kapanış saatlerinden memnun olmadığınızı biliyorum. Bu konuda da gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Bizler belediye olarak Trabzon’un güzelleşmesi, esnafımızın, toptancılarımızın kazanması ve halkımızın kaliteli hizmet alması için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız.”

Zorluoğlu sözü verdi -

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun, Toptan Balık Hali ile Toptan Sebze ve Meyve Halinde gerçekleştirdiği temaslarda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur ve ilgili birim amirleri hazır bulundu.

Zorluoğlu sözü verdi -

Zorluoğlu sözü verdi -

Zorluoğlu sözü verdi -

Zorluoğlu sözü verdi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler