Zorluoğlu şoför esnafı ile buluştu

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu Araklı'da şoför odası ile buluştu.

Zorluoğlu şoför esnafı ile buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Araklı Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleriyle iftarda buluştu.  
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Araklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Coşkun Kınalı’nın daveti üzerine iftar programında şoför esnafıyla bir araya geldi.  Araklı’da gerçekleştirilen iftar yemeğine, Araklı Kaymakamı Kürşad Karaca, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şoför esnafı katıldı.  
 
ŞOFÖR ESNAFIMIZA HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK  
Araklı’da şoför esnafıyla buluşmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Bu güzel organizasyon için Araklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizlerle bu güzel iftar sofrasını paylaşmaktan çok büyük bir memnuniyet ve onur duyuyorum. İnşallah el birliğiyle, omuz omuza, gönül gönüle hem Trabzon’a hem Araklı’ya hem de şoför esnafımıza hizmetlerimiz devam edecek. Biliyorsunuz geldiğimiz günden itibaren Trabzon’da ve ilçelerimizde şoför esnafımızla çok yakın bir şekilde çalışıyoruz. Trabzon’da dolmuş dönüşümü gerçekleşti. Araklı’da da şoförler cemiyetimizle irtibat halindeyiz. İnşallah yer meselesini de çözeceğiz” dedi.   
 
BİRLİKTE DAHA İLERİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ  
Büyükşehir Belediyesi olarak Araklı’da da çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Değerli Belediye Başkanımızla, Kaymakamımızla beraber merkezde ve kırsalda gayret gösteriyoruz. Trabzon-Rize Caddesi, Büyükşehir Belediyemizin bir projesi olarak düzenlendi ve güzel bir cadde oldu. Aydınlatmasıyla, kaldırım düzenlemesiyle, peyzajıyla hakikaten güzel bir çalışma oldu. İnşallah cephe sağlıklaştırmasıyla beraber bütünleştiğinde Araklımızın çehresi de büyük oranda değişmiş olacak. Bununla birlikte gerek kırsalda gerek ilçe merkezinde belediyemizle birlikte yol ve kaldırım çalışmalarımız da devam etmektedir. İnşallah sizlerin de desteğiyle el ele, omuz omuza vererek Araklımızı ve Trabzon’umuzu çok daha ileri bir noktaya hep beraber taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber