Zorluoğlu'nun Bakan Karaismailoğlu'ndan özel isteği

Başkan Zorluoğlu TURKSAT'ın Trabzon'a yatırım yapmasını istedi

Zorluoğlu'nun Bakan Karaismailoğlu'ndan özel isteği

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile video konferans gerçekleştirdi. Trabzon'daki projelerle ilgili bilgi veren Zorluoğlu bir de talepte bulundu.

TURKSAT'I İSTEDİ

Şehrin telekomünikasyon altyapısını yapmak istediklerini de dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Trabzon’da bir içme suyu projesine başlıyoruz. Yaklaşık 130 milyon değerinde Ortahisar’da 560 kilometrelik içme suyu hattının yenilenmesini içeren bir Avrupa Birliği projesi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza ve bizden önceki belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz bu çalışma ile şehrin telekomünikasyon altyapısını da yapmayı çok istiyoruz ve TÜRKSAT’ın Trabzon’a girmesi noktasında sizden yardım istirham ediyoruz. Trabzon’da TÜRKSAT’ın yatırımı yok. 24 ilde yatırım yapmış ama önümüzdeki süreçte başka illerde de yatırım yapma arzusu var. Bu noktada Trabzon’un ilk yatırım yapılacak iller arasına alınıp bizim bu içme suyu projemizden de faydalanarak TÜRKSAT’la beraber güzel bir altyapı inşa edebiliriz” şeklinde konuştu.  

Bakan Karaismailoğlu, Zorluoğlu'nun bu talebini dinledikten sonra ekibiyle birlikte not aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber