Zorluoğlu'ndan yeni terminal için flaş açıklama: İşe başladık, dönüş yok!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yeni terminal projesiyle ilgili konuştu

Zorluoğlu'ndan yeni terminal için flaş açıklama: İşe başladık, dönüş yok!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Murat Zorluoğlu açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu çok tartışılan yeni terminal projesiyle ilgili açıklama yaptı. Zorluoğlu şöyle konuştu;

Yeni terminal binası uzunca bir zaman tartışıldı ve çok konuşuldu. Buna dair sürekli açıklama yaptık. Daha bir şey söylemek zor. Biz burada işe başladık. Fore kazıklar çakılıyor. Buradan dönüş yok ve dönmeyi de düşünmedik. Geçtiğimiz günlerde muhalefet parti il başkanları bir araya gelerek açıklama yaptı. Daha önce yapsalardı daha iyiydi ama iş başlamıştı.

Demokratik bir açıklama yaptılar. Demokrasi aynı zamanda sandıktır. O gün orada 6 veya 7 partinin oluşturduğu oran yüzde 33 dür bizim seçimlerde aldığımız oy yüzde 65 dir. Biz projelerimizi vatandaşa sunmuştuk. Aldığımız o oy bu projenin onayıdır. Otogar çalışması süratle başladı. 2023 ilk yarısında hizmete açabileceğimizi düşünüyoruz.
Baştan beri şunu diyoruz biz bu otogar için DSİ den rapor aldık. Sanki bu rapor yokmuş gibi konuşuluyor. Rapor burada. İsteyen herkesle bunu paylaşabilirim. DSİ’nin istediği tüm şeyler uygulamalarımızda mevcuttur.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler