Zorluoğlu'ndan Yavruoğlu için taziye mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Harun Yavruoğlu için taziye mesajı yayınlandı.

Zorluoğlu'ndan Yavruoğlu için taziye mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’un önemli gazetecilerinden karikatürist Harun Yavruoğlu’nun vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
 
Trabzon’un sevilen gazetecilerinden, TAKA Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Harun Yavruoğlu’nun vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Trabzon’un çok önemli bir değeri olan gazeteci ve karikatürist Harun Yavruoğlu’nun aramızdan ayrılması nedeniyle derin üzüntü yaşıyorum. Yıllarını sanata, karikatüre ve gazeteciliğe adayan, yaptığı karikatürlerle herkesin beğenisini kazanan ve çok sayıda ödül alan Harun Yavruoğlu’nun vefatı; sanatseverleri, basın camiasını ve tüm Trabzon’u üzüntüye boğdu. Ilımlı yapısı, sevgi dolu yaklaşımı ve herkesle kurduğu iyi diyalogları ile insanların gönlünde yer eden Harun Yavruoğlu her zaman hayırla ve muhabbetle anılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Harun Yavruoğlu’na Allah’tan rahmet; başta kederli ailesi olmak üzere, mensubu olduğu TAKA Gazetesi’ne, Trabzon basın camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber