Zorluoğlu'ndan Trabzonlulara teşekkür

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'ndan Trabzonlulara teşekkür geldi.

Zorluoğlu'ndan Trabzonlulara teşekkür

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ramazan Bayramı boyunca uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına riayet eden Trabzon halkına teşekkür etti.

Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında 81 ilde uygulanan ve 4 gün süren sokağa çıkma kısıtlamasına Trabzonlu vatandaşlar tam uyum gösterdi. Şehirde bayram boyunca sessizlik hakim olurken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7/24 esasıyla vatandaşların yardımına koştu. 

HER ZAMAN ÖRNEK OLDUK 
Trabzon'un devletinin aldığı kararlara uyma noktasında her zaman örnek bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Zorluoğlu,  “Kıymetli hemşehrilerimin 4 gün süren sokağa çıkma kısıtlamasına riayet etmesinin memnuniyetini yaşıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak kısıtlama süresince her alanda yoğun çalışma gerçekleştirdik. Ekiplerimiz ayrıca vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürdü. Geldiğimiz noktada, iki ayı aşkın süre boyunca Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde alınan üstün tedbirlerin ardından normalleşme adımları atmaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sürede el ele vererek gösterdiğimiz sabır ve duyarlılığın sonuçlarını hep birlikte alıyoruz. Trabzon’umuzun güzelliklerini yeniden doyasıya yaşayacağımız, güzel günlerin yaklaştığına inanıyorum. Lütfen rehavete kapılmayalım ve dikkatli olmaya devam edelim. Bugüne kadar alınan tüm tedbirlere en üst seviyede uyum gösteren hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler