Zorluoğlu'ndan karantinadaki vatandaşlara söz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, karantinadaki vatandaşlara yayla turu sözü verdi

Zorluoğlu'ndan karantinadaki vatandaşlara söz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, koronavirüs salgınını önlemeye yönelik tedbirler kapsamında, Kanada ve Kuveyt’ten Türkiye'ye getirilerek Trabzon’da karantina altına alınan vatandaşları ziyaret etti. Başkan Zorluoğlu, karantina altındaki kişilere koronavirüs salgınının sona ermesinin ardından yayla turu sözü verdi. 

Ortahisar ilçesi Bostancı Mahallesi’nde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu Gülbahar Hatun Öğrenci Yurdu’nda karantina altına alınan 347 vatandaşı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, toplum sağlığının korunması amacıyla uygulanan karantina sürecinin önemine dikkat çekti. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Karantinaya alınan kişilere yurt bahçesinden seslenen Başkan Zorluoğlu, “Şehrimize hoş geldiniz. Sizleri inşallah daha güzel günlerde grup halinde daha iyi şartlarda ağırlamak isteriz. Siz değerli misafirlerimiz, bu süreçler geçtikten sonra bir kahvemi, çayımı içerseniz şeref verirsiniz. Yaylalarımızı da görmenizi arzu ederiz. Koronavirüs süreci bittikten sonra sizleri yayla turuna çıkarmak isteriz. Buradan bunun sözünü şimdiden vereyim. 14 gün karantinada kalmanın zorluğunun farkındayız. Ama sabırla bu süreci tamamlayıp, inşallah hiçbir sorun yaşamadan buradan sevdiklerinize doğru yol alırsınız. Sevenleriniz sizleri bekliyor, bizler de bekliyor olacağız. Hepinize kalan süre için sabır diliyorum. Burada devletimizin tüm imkanları sizin emrinizde. Herhangi bir eksiğiniz olursa da  Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.  

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten vatandaşlar da, “Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bizi burada çok iyi ağırlıyorsunuz. Allah devletimizden razı olsun. İnşallah bu zorlu süreç bittikten sonra sizleri makamınızda ziyaret etmek istiyoruz” ifadelerini kullandılar.  Yapılan ziyaretle moral bulan vatandaşlar, Başkan Zorluoğlu’nu alkışlarla uğurladı.

Zorluoğlu'ndan karantinadaki vatandaşlara söz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber