Zorluoğlu'ndan 29 Ekim mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu 29 mesajı yayınladı.

Zorluoğlu'ndan 29 Ekim mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “96’ıncı yıldönümüne vasıl olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar olacaktır” dedi.

Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını tebrik eden Zorluoğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve yeni devletimizin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı tazimle yâd ediyorum. Bin yıllık vatanımız Anadolu topraklarının her karışında kanı ve alınteri olan tüm ecdada, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlar ile yürüdüğünü ifade eden Zorluoğlu, mesajında şunları kaydetti: “Selçuklu’dan Osmanlı’ya ve oradan Türkiye Cumhuriyetine devreden tarihi süreklilik içindeki büyük yolculuğumuzu, inşallah, 2023 hedeflerimizle taçlandıracak, 2053 ve 2071 vizyonlarımızla da bir üst seviyeye çıkartacağız. Malazgirt’ten başlayıp; son bir asırdır Çanakkale’de, Kut’ül Amare’de, Dumlupınar’da, Kıbrıs’ta devam eden zaferlerimizden, Suriye’deki siyasi, insani ve askeri duruşumuza kadar her gelişme, milletimizin asil duruşunun sembolleridir. Türkiye’nin her başarısı, aynı zamanda insanlığın ortak vicdanındaki, bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mazlumların, mağdurların yüreğindeki umutları besliyor, canlandırıyor, harekete geçiriyor. Bizler, 96’ıncı yıldönümüne erişen Türkiye Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle bir kez daha 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber