Zorluoğlu'na o soruyu sordu: Neden kaldırıldı?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Üniversite hazırlık kursunu ziyaret etti.

Zorluoğlu'na o soruyu sordu: Neden kaldırıldı?

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan mezun öğrencilere yönelik üniversite hazırlık kursunu ziyaret etti.

Ziyareti esnasında öğrencilerle muhabbet eden Zorluoğlu kendisinin öğrencilik zamanları ile ilgili anılarını da paylaştı.

Ziyaret sırasında sohbet ettiği öğrencilerden birinin  “Yetenek sıvavı kaldırıldı bilginiz var mı? Bizim için kötü oldu” şeklindeki sözleri üzerine “Akademik olarak yine aynı bölümlere girebilirsin.Çok faydasını görürsün” şeklinde cavap verdi.

Ayrıca Zorluoğlu sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle beraber sıralara oturan Zorluoğlu en sevdiği dersin Geometri olduğunu söyledi. Sözel bir alanda sınava girdiğini ancak kazandığı okulun puanının yüksek olmasından dolayı ders ayrımı yapmadığını belirten Zorluoğlu “Matematikte iyiydim en sevdiğim ders ise Geometriydi. Fen Bilimlerinde biraz zorlanıyordum” şeklinde eğitim geçmişiyle alakalı bilgiler verdi.

Ayrıca oğluyla 2 gün önce matematik çalıştığını belirterek, ortak bölenler konusunu işlediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber