Zorluoğlu mesaisine otobüsle gitti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu mesaisine gitmek için makam aracı yerine belediye otobüsünü kullandı.

Zorluoğlu mesaisine otobüsle gitti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, farklı uygulamaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde evinden çıkan Başkan Zorluoğlu, bugün işe gitmek için otobüsü tercih etti. Kısa süre şaşkınlık yaşayan yolcular, Başkan Zorluoğlu’nun bu davranışından memnuniyet duyduklarını belirttiler.  
 
Kaşüstü Mahallesi’nde bulunan evinden çıkan ve yanında hiç kimse olmadan en yakın otobüs durağına giden Başkan Zorluoğlu, Meydan’a giden ilk otobüse bindi. Büyükşehir Belediye Başkanını otobüste görmeye alışkın olmayan Trabzonlular, önce kısa süren bir şaşkınlık yaşadı.
 
YOL BOYUNCA SOHBET ETTİ
Koronavirüs tedbirlerini yerinde görmek ve hemşehrilerinin ulaşım konusundaki sıkıntılarını kendilerinden dinlemek için böyle bir uygulamaya gittiği öğrenilen Başkan Zorluoğlu, yol boyunca vatandaşlarla sohbet etti. Tek başına otobüse binen ve tüm yolcuların sıkıntılarını dinlemeye özen gösteren Zorluoğlu’nun bu davranışı, herkesin takdirini kazandı. Başkanın kendileri ile seyahat etmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Trabzonlular, “Başkanımız bu sabah bizlere sürpriz yaptı. Her zaman içimizden biri olduğunu hissettiren Başkan Zorluoğlu’na örnek davranışı ve yol boyunca sıkıntılarımızı dinlediği için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.
 
UYGULAMALARINA DEVAM EDECEK
Meydan’a geldiğinde otobüsten inen Başkan Zorluoğlu, bir süre de Uzunsokak ve Atatürk Alanı çevresindeki vatandaşlarla ve esnafla sohbet ederek yine yaya olarak makamına gitti. Başkan Zorluoğlu’nun vatandaşın sıkıntılarını yerinde görmek için zaman zaman bu yöndeki uygulamalarına devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber