Zorluoğlu: Maraş caddesi eninde sonunda trafiğe kapatılacak

Trabzon'un işlek caddelerinden Maraş Caddesi'nin trafiğe kapatılması tartışmalarına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu net tavrını koydu.

Zorluoğlu: Maraş caddesi eninde sonunda trafiğe kapatılacak

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Haber61’i ziyaretinde özel açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu, uzun bir zamandır süren Trabzon’un en önemli caddelerinden Maraş Caddesi’nin trafiğe kapanması tartışmalarına en net cevabını verdi.

Maraş Caddesi eninde sonunda trafiğe kapanacaktır diyen Zorluoğlu “Maraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması gerektiği kanaatindeyim. Aynı zamanda sorumluluğu üzerinde hisseden bir idareci olarak, şehrin trafiğini kaosa sokmayacak tedbirleri almak kaydı ile yapmak lazım. Bu da bilimsel bir çalışmayı gerektiriyor ve biz de şimdi o çalışmayı başlatıyoruz. Bize uzmanlar, hocalar çalışma getirsinler. Desinler ki; “Maraş caddesinin trafiğe kapanması için şunların yapılması lazım” Biz de onları kamuoyu ile oturup konuşalım ve en uygun alternatif hangisi ise onu yapalım. Bence de Maraş caddesinin araç trafiğine kapatılması lazım ve eninde sonunda bu olacaktır. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber