Zorluoğlu: İyi çalışacağımız bir il yönetimi çok önemli

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu temayül yoklaması sırasında açıklamalarda bulundu.

Zorluoğlu: İyi çalışacağımız bir il yönetimi çok önemli

AK Parti Trabzon İl başkanlığı için bugün il binasında temayül yoklaması yapılıyor.

Temayül yoklamasında görüşünü bildirmek için AK Parti Trabzon il binasına gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Haber61’e yaptığı açıklamada “İyi çalışacağımız bir il yönetimi çok önemli” ifadelerini kullandı.

Zorluoğlu “Benim için yeni bir aktivite. Benim ilk temayül yoklama tecrübem oldu. Kendi kanaatlerimi şehrimiz için hangisi iyi olacaksa onula ilgili görüşlerimi aktardım. Bütün temayül yoklaması diğer unsurlar sonucunda parti genel merkezimiz şehrimiz için en iyi şekilde hizmet edecek başkan ve yönetim belirlenmiş olacak.

Zaman çabuk geçiyor. Neredeyse 2 yılı tamamladık kalan sürede çok iyi çalışacağımız bir il yönetimi çok önemli güç olacak. Şehrimize birlikte hizmet edeceğiz. Birbirimizle paylaşarak destek vererek bunu gerçekleştireceğiz. Koordinatörlük görevine atanan değerli başkanımıza da hayırlı olsun diyoruz Beraber 2 yıl görev yaptık. Güzel günlerimiz oldu. Zaman zaman ufak tefek sıkıntılar olmakla birlikte genel itibariyle güzel çalışmalar yaptık birlikte.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber